2015
Fantastično 8,7
na temelju 7636 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 7637recenzija
  • Čistoća: 9,2
  • Objekti 9,1
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 8,9
  • Uslužnost osoblja: 9,0
  • Vrijednost za novac 8,4
  • Hrana/objedi: 8,1
Sortirano prema
Provjerene recenzije

David od Singapur
Parovi
Galaxy s Bračnim Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Fantastic holiday getaway
Not so new establishment but well maintained. Grand resort deck is awesome! Lots of retail shops and eateries. Big casino floor.
Recenzirano 15 rujna 2016

Michael od Singapur
Parovi
Galaxy s Bračnim Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
First class hotel
Good clean complex except standard of food can be improved further
Recenzirano 14 rujna 2016

Leh od Malezija
Parovi
Galaxy s Bračnim Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Amazing!
1. Staff well trained & friendly. 2. Service excellent. 3. Room amazing. I like the bathroom design. Will stay here again in future...
Recenzirano 12 rujna 2016

Phoebe od Australija
Obitelji sa malom djecom
Galaxy s Bračnim Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Good hotel
Overall pleasant experience , will stay again
Recenzirano 10 rujna 2016

Thanapipat od Tajland
Parovi
Galaxy s Bračnim Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Very nice hotel with high class
Good place, value money and nice hotel
Recenzirano 09 rujna 2016

Chin od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Galaxy s Dva Odvojena Kreveta
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Nice Hotel. Big Room and nice lobby
Nice Hotel. Big Room and nice lobby
Recenzirano 08 rujna 2016

Hyejin od Južna Koreja
Solo putnici
Galaxy s Bračnim Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good!
Good!
Recenzirano 08 rujna 2016

Tsz od Hong Kong
Grupe
Galaxy s Bračnim Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
The water park was super
We love the water park so much.
Recenzirano 06 rujna 2016

TING od Hong Kong
Obitelji sa malom djecom
Galaxy King Room ( Deluxe King Room)
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Family Travel
The hotel is good and excellent facilities. However, check-in process has to be improved.
Recenzirano 05 rujna 2016

BoonHin od Malezija
Parovi
Galaxy s Bračnim Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
A pleasant stay
Location very good. Casino,shops and restaurants in promenade area well positioned. Excellent choice of restaurants .
Recenzirano 05 rujna 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: