Dobro 7,3
na temelju 1341 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 1341recenzija
  • Čistoća: 7,4
  • Objekti 6,1
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 7,4
  • Uslužnost osoblja: 7,4
  • Vrijednost za novac 7,4
  • Hrana/objedi: 6,0
Sortirano prema

Chong od Malezija
Grupa
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Nice Hotel with less flexibility on swimming operating hour
It is a very nice hotel with beautiful scene (garden view). Although hotel with swimming pool facilities, it only open from 9am-6pm, it is totally inconvenience/useless especially when we engage local/ island tour on day time which we can't enjoy using such facilities. it also 400-500 meter away from town center, fortunately hotel free pickup/ drop-off service is available. Breakfast very simple with limited choices.
Recenzirano 17 ožujka 2016

tatiana od Rusija
Solo putnik
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
It's OK.
Location near airport.
Smell in the room was awful!! Dirty old carpet on the floor. Concierge didn't move a finger to help me with luggage till I asked him. Breakfast was poor. It's definitely not a 4 star hotel.
Recenzirano 20 veljače 2016

Rommel od Filipini
Grupa
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
nice hotel
hotel's location is great, just across the airport. staff are friendly but needs to improve english language skills. overall, we had a great stay and will definitely go back.
Recenzirano 17 veljače 2016

raphatrada od Tajland
Grupa
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
good
good
Recenzirano 20 siječnja 2016

lim od Malezija
Grupa
Posebni Apartman
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Air port choose
location, near air port, near the sea port
overall not bad
Recenzirano 09 siječnja 2016

suk od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
GOOD HOTEL
near airport, easy to take shuttle bus, the room size standrt
good, so much fun and happy
Recenzirano 05 siječnja 2016

henry od Filipini
Par
Prva klasa
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
airport hotel
clean, near airport, comfortable
pleasant
Recenzirano 04 siječnja 2016

arnel od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Posebni Apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
a true 4 star hotel
clean rooms
Recenzirano 02 siječnja 2016

JEFFREY od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Prva klasa
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
The receptionist and some staff were rude .
Very near the airport .
I am disappointed with the receptionist and some staff . The hotel is very much in need of money. Every request you make they will agree in exchange for money !!!! Money talks at this hotel !!!!
Recenzirano 01 siječnja 2016

Hendra od Indonezija
Par
Prva klasa
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Perfect Location
Location, Location, Location
Good, no complain. Walking distance from Airport & Ferry Terminal. Since its near to airport u can always take shuttle bus from all hotels around macau, which means FREE. For cleanliness, no complain either; but breakfast...its a NO (for me). The Receptionist was helpful, others Staff (either you speak Chinese or Cantonese)maybe they willing to help, if not they will just avoiding you.
Recenzirano 30 prosinca 2015


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: