Dobro 7,2
na temelju 1772 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 1772recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 7,0
  • Lokacija 7,9
  • Udobnost/standard sobe: 7,2
  • Uslužnost osoblja: 7,1
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

Lim od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
Lim, FH
good location dan nice room
Recenzirano 31 svibnja 2016

Vincent od Singapur
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Aaa
Aaa
Recenzirano 23 svibnja 2016

TSE od Tajvan
Grupa
Standard
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
not too bad
not for family
Recenzirano 16 svibnja 2016

Tang od Malezija
Grupa
Standard double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Air Condition No Cool At All
I have booking 2 rooms. Unfortunately both of the room have air condition no cool at all even we adjust it until minimum temperature.
Recenzirano 09 svibnja 2016

KEH od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Not value for money
Will not stay at this hotel again
Recenzirano 02 svibnja 2016

Donald od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Standard double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Friendly staff and comfortable bed
The staff is very friendly. Paul the bell manager is super nice and has trained his staff weel. The bed's mattress is a bit hard, standard for Hong Kong and Macau. However, the blanket, bed sheets and pillows are soft and comfortable. The rooms do not compare with the MGM, Sands or Wynn but you are not paying double or triple the price either. There are plenty of local eateries around the hotel and walking distance from the ferry.
Recenzirano 01 svibnja 2016

chiu od Kina
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
nil
nil
Recenzirano 30 travnja 2016

Kwong od Malezija
Grupa
Standard double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
highly recommended
great stay, clean room, friendly staff, convenient location.
Recenzirano 28 travnja 2016

Alice od Singapur
Grupa
Standard
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Good location
Not aware that there is hotel bus to pick us up from ferry terminal according to some reviews, therefore walk about 10 mins from the ferry terminal to the hotel. Able to take the free shuttle bus to most of the casinos at the bus terminal located near the ferry terminal. Room is clean and comfortable, but not value for money as the room prices were high when we booked the rooms.
Recenzirano 26 travnja 2016

SIU od Hong Kong
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
equirment is old
convenient location
Recenzirano 21 travnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: