Povratak na info o hotelu

Vrlo dobro 8,0
na temelju 1188 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1188recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 8,0
  • Objekti 8,2
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac: 7,7
  • Hrana/objedi: 7,4

Denny E. od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Nice Hotel
Very strategic location... Old hotel but the services is good.. If im back to macau, grand lapa macau hotel is my first choice..
Recenzirano 06 kolovoza 2016

Cecilia C. od Portugal
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Very impressive experience
The room is big, with dining room and bed room, very impressive
Recenzirano 06 kolovoza 2016

Yin C. od Hong Kong
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good customer service and excellent resort
It's my second time in this hotel. Same as my first time experience, very good customer service, wonderful resort and delicious Thai food. My family enjoyed very much the stay there and my kids propose to stay here every summer holiday.
Recenzirano 04 kolovoza 2016

Ailen F. od Filipini
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
excellent
polite and helpful staff
Recenzirano 01 kolovoza 2016

Lai C. od Hong Kong
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Good hotel with nice swimming pool
However, the lift system is not so good, always cannot detect the floor number, so need to improve it otherwise we are always going to the top floor first, really waste a lot of time.
Recenzirano 01 kolovoza 2016

Ming C. od Hong Kong
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
average
It was an old style hotel.
Recenzirano 31 srpnja 2016

Pui S. od Hong Kong
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Fair
Too many china guests
Recenzirano 30 srpnja 2016

POLUNG K. od Hong Kong
Parovi
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
summer hotel
Really nice swimming pool.
Recenzirano 30 srpnja 2016

Laura H. od Argentina
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Very nice hotel
Good location, at 5' from the Ferry Terminal and next to Sands Macau Hotel. The swimming pool was excelent, like a resort pool. It also includes a nice slides!!!! The Grand Prix and Wine Museums were very close. Rooms were very spacious and confortable, with all the amenities and with the ironing and board. The staff very attentive and very polite. The cleaning staff also very polite!!!
Recenzirano 28 srpnja 2016

Daniel P. od Australija
Grupe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good hotel Amazing Pool and Spa
Hotel is dated, even has old CRT TVs, but in the middle of a holiday it's what I needed, the spa was amazing the pool and its waterfall and waterslide too
Recenzirano 27 srpnja 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: