Povratak na info o hotelu

Fantastično 8,7
na temelju 822 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 822recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 9,1
  • Objekti 8,6
  • Lokacija 9,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Uslužnost osoblja: 8,8
  • Vrijednost za novac: 8,2
  • Hrana/objedi: 8,4

LO A. od Hong Kong
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Relax and Food
Very nice restraurants
Recenzirano 20 srpnja 2016

Hon K. od Hong Kong
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Grand Lisboa is one of the best hotels I have have stayed in around the world. They deserve excellen
The staff is very courteous. The check in lady ( Aeris) was very cheerful and helpful. Made my day. Good hotel training.
Recenzirano 12 srpnja 2016

POOI L. od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Convenient location
Nice hotel with good restaurant in the hotel.
Recenzirano 11 srpnja 2016

Yeong W. od Malezija
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Value for money
Value for money and will certainly come back again next time
Recenzirano 02 srpnja 2016

Sung H. od Australija
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Better than venetian
5 star service
Recenzirano 24 lipnja 2016

WONG W. od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
SUPER good
room is so high tech i wish my house is like that. nothing to complain.
Recenzirano 22 lipnja 2016

Hong Y. od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Marvellous !!!
The room was the best thing! We got an upgrade to a room with amazing view, jacuzzi bath, sauna and steam room in our room! The bed was so comfortable
Recenzirano 21 lipnja 2016

Li M. od Singapur
Solo putnici
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Excellent Stay
Room is comfortable. Staffs are very professional. Very accessible too. Restaurant serve affordable and nice food. One of the disadvantage is in order to take the shuttle bus need to go to counter to take bus ticket.
Recenzirano 21 lipnja 2016

Tang L. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste 7 noći u lipanj, 2016
good location,perfect place to say if u first time travel to macau
very convinent to eat and public transport,alittle bit of disappointed with the in room wifi(too slow), very clean in the room.over all is perfect.
Recenzirano 17 lipnja 2016

Quek O. od Singapur
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
High end hotel
High end hotel
Recenzirano 07 lipnja 2016