Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 3976recenzija
  • Čistoća: 7,8
  • Objekti 7,0
  • Lokacija 7,3
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Uslužnost osoblja: 7,6
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

Napolion od Indonezija
Par
Premier
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
2 Stars Hotel
F&B is good
Better forget it
Recenzirano 14 rujna 2014

Theresa od Singapur
Par
Premier
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
Not so good anymore
location, near supermarket, near eateries
Not good anymore since change of management. Been staying there since 2009
Recenzirano 14 rujna 2014

Maria od Filipini
Grupa
Premier Deluxe
Boravili ste 4 noći u rujan, 2014
i find grandview hotel staffs very accomodating.
very good service by the staffs, peaceful environment surrounding the hotel
My stay was good. My husband and i are happy with the service. Friendly staffs and very polite.
Recenzirano 11 rujna 2014

cheung od Hong Kong
Poslovni putnik
Premier Deluxe
Boravili ste 4 noći u rujan, 2014
Nice Hotel, Good Service and Great View
Nice Hotel, Good Service and Great View
Recenzirano 11 rujna 2014

Amerah od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Premier
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
SuperB!!
clean, accessible and affordable
it was very good, majority of the staff are filipinos and they were all very helpful and will suggest place to go too especially for tourist. the place is near Venetian Macau, Galaxy and City of dreams.
Recenzirano 11 rujna 2014

henry od British Indian Ocean Territory
Poslovni putnik
Premier
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Frank opinion
Hotel misrepresented , Should be rated two and one half star at best. Would you believe they even charged for WI F1 connection to my room !! Food was disgusting and staff refused to bill the meal to my room . I had to pay for it separately I was entertaining important guests from the Jockey Club , so you can imagine how I felt. They also noted the poor quality of the food. .
Recenzirano 11 rujna 2014

jacqueline od Filipini
Par
Premier Deluxe
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
macau visit
they have filipino staff, near bus station
Disappointed because no wifi acces, noisy guests
Recenzirano 10 rujna 2014

Loran od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Premier
Boravili ste 3 noći u rujan, 2014
My stay at Grandview Hotel
Food, Comfort & Staff.
My stay at the Grandview Hotel was suited to my business style. I recommend wholeheartedly to any one that wishes to stay at a 4 Star Level Hotel to stay at Grandview. The staff spoke good English and I also spoke Mandarin with them. The food was very good and all staff were friendly and my check in and check out went very smoothly.
Recenzirano 10 rujna 2014

Jean od Filipini
Par
Premier Deluxe
Boravili ste 2 noći u studeni, 2013
hotel stay
free shuttle bus
room is small and location is not that good.
Recenzirano 10 rujna 2014

Karen od Novi Zeland
Par
Premier
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Overnight in Macau
comfort, affordable, reasonably central in Taipa
very pleasant
Recenzirano 09 rujna 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: