Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 3976recenzija
  • Čistoća: 7,8
  • Objekti 7,0
  • Lokacija 7,3
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Usluga 7,6
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

Jenette od Filipini
Parovi
Executive deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Bad Aircondition, WiFi NOT FREE!!!
location
We got the executive suite for quite high price but the room is a bit warm because of the poor air conditioning! There was also NO FREE WiFi in the room -- only they have it in the lobby that is why waiting area in the lobby is always crowded. The bathroom is too smaill especially the bath tub! Overall, not worth the money! Will not stay again here!
Recenzirano 24 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hai od Hong Kong
Grupe
Premier
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
the hotel was clean and very pleasant.
location, value for money and cleanliness
our stay was smooth sailing with no problems thoughtout the period of time we spend there.
Recenzirano 22 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

YIN od Kina
Poslovni putnici
Premier
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
na
na
Recenzirano 21 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jerry od Indonezija
Parovi
Premier
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Hard to communicate with local people
Clean, Quite, and Luxuary
It is recommended hotel but quite hard to find public transport!
Recenzirano 21 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LAI od Hong Kong
Poslovni putnici
Premier
Boravili ste jednu noć u listopad, 2013
very good
Good location, good food, transportation just ok
Good
Recenzirano 21 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Norman od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Premier
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
comfortable
accessibility, comfortable
It was a comfortable and relaxing stay but we were not assisted by any staff when we checked out and tried to find a taxi. We had to get a taxi on our own with all our big luggages in tow. We had to compete with other outsiders who were at the corner to get our own taxi cab.
Recenzirano 20 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

NITIN od Indija
Obitelji sa malom djecom
Premier
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Grandview is a budget hotel for families
Cleanliness, Big sized rooms, access to public transport
The Receptionist(while checking in) was very rude & unfriendly. She didn't bother answer my simple queries about Macau & nearby locations. I asked her questions in English, it seemed as if I'm from another world. Her English accent is so ridiclous, I was not able to understand a single word. The hotel location is just so-so, next to a grocery shopping area, and its very far from Cotai Strip. Don't even think you can walk upto that area. Taxi driver will charge you anything from 25~30MOP one-way. Rooms are nice, and clean (but that's what you'd expect after paying so heavy price)
Recenzirano 16 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CHAI od Malezija
Parovi
Premier
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
I will stay in this hotel again
Clean, friendly and comfort
Nice location, clean room, friendly staff. I will back to this hotel again
Recenzirano 14 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

WAI od Kina
Poslovni putnici
Premier
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2014
nice place but too quite
good location, convenience, clean
no wifi, if we buy wifi is talking MOP200 for a day, too expensive, lobby is too small and all chinese there keep yelling and very noisy the hotel itself is not a problem but the guests are problems
Recenzirano 13 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

siak od Singapur
Parovi
Premier
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
big room n big double bed.
bed,clean roon,near to airport
good,
Recenzirano 13 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: