2015
Fantastično 8,6
na temelju 2517 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2517recenzija
  • Čistoća: 9,2
  • Objekti 8,8
  • Lokacija 8,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,9
  • Uslužnost osoblja: 8,9
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,9
Sortirano prema

Yan od Hong Kong
Obitelj sa malom djecom
Connecting Room with Deluxe King and Twin Room
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
A clean and wonderful hotel
bathing good and big TV
Recenzirano 02 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mat od Kina
Par
Deluxe Soba s 2 Bračna Kreveta
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
good
good
Recenzirano 30 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

wingkin od Hong Kong
Poslovni putnik
Deluxe Soba s 1 Bračnim Krevetom tipa "King"
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
OK
OK
Recenzirano 30 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ka od Hong Kong
Par
Deluxe Soba s 1 Bračnim Krevetom tipa "King"
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Comfortable room
Convenient with free shuttle, tidy, facilities
Recenzirano 29 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SIN od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnik
Deluxe Soba s 2 Bračna Kreveta
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good in general
Staff are polite and helpful.
Recenzirano 29 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chi od Hong Kong
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Povezana Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
A very good choice for a family trip
The hotel is not too expensive having considered its swimming facilities, room quality and service standard. We had good fun at the water world.
Recenzirano 27 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Stella od Kina
Solo putnik
Deluxe Soba s 1 Bračnim Krevetom tipa "King"
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
LOVE IT!
friendly staff and a real 5 star hotel. worth living.
Recenzirano 27 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

eddy od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe Soba s 2 Bračna Kreveta
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
great facilities, have mini waterpark.
room very comfort, very clean, helpfull staff and friendlystaff. definitely stay in here again when we visit macau again
Recenzirano 19 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wong od Hong Kong
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Povezana Soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Good weekend relaxing place esp with kid
The Cotai is great with water playing facilities which is friendly to both kids and elderly, My family has a good stay and play there!
Recenzirano 18 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mark od Filipini
Par
Deluxe Odmarališna Soba s Krevetom Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
vacation
its very nice
Recenzirano 15 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: