Povratak na info o hotelu

2015
Fantastično 8,6
na temelju 2486 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2488recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 9,2
  • Objekti 8,8
  • Lokacija 8,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,9
  • Uslužnost osoblja: 8,9
  • Vrijednost za novac: 8,0
  • Hrana/objedi: 7,9

SIN A. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good in general
Staff are polite and helpful.
Recenzirano 29 srpnja 2016

Chi M. od Hong Kong
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
A very good choice for a family trip
The hotel is not too expensive having considered its swimming facilities, room quality and service standard. We had good fun at the water world.
Recenzirano 27 srpnja 2016

Stella L. od Kina
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
LOVE IT!
friendly staff and a real 5 star hotel. worth living.
Recenzirano 27 srpnja 2016

eddy P. od Indonezija
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
great facilities, have mini waterpark.
room very comfort, very clean, helpfull staff and friendlystaff. definitely stay in here again when we visit macau again
Recenzirano 19 srpnja 2016

Wong W. od Hong Kong
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Good weekend relaxing place esp with kid
The Cotai is great with water playing facilities which is friendly to both kids and elderly, My family has a good stay and play there!
Recenzirano 18 srpnja 2016

Mark B. od Filipini
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
vacation
its very nice
Recenzirano 15 srpnja 2016

Wai K. od Hong Kong
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Grand Resort Deck is great
The Grand Resort Deck in Hotel Okura is a good activity for family with kids. Even very small kids will enjoy there.
Recenzirano 14 srpnja 2016

Hiu K. od Kina
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good
Good service
Recenzirano 12 srpnja 2016

Yuet W. od Hong Kong
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
not all swimming pool can be use, and the one next to glaxy hotel is also exclusive for their own ho
Not really happy with all the swimming pool for cleaness. also some exclusive. the one next to glaxy hotel is also exclusive for their own hotel when I went in... not good.
Recenzirano 12 srpnja 2016

Yuen Y. od Hong Kong
Parovi
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Wonderful
good location, clean and comfortable and polite staff. Was surprised by the free b-day cake and wine for my fiend, we enjoy the Grand Resort Deck too!
Recenzirano 06 srpnja 2016