Fantastično 8,6
na temelju 736 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 736recenzija
  • Čistoća: 9,1
  • Objekti 8,2
  • Lokacija 8,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Usluga 8,8
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 8,1
Sortirano prema

bin od Kina
Solo putnik
Grand soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
solo travelers
solo travelers
Recenzirano 25 lipnja 2016

jung od Južna Koreja
Poslovni putnik
Jednosobni Grand Apartman
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Not Bad
It was a good time to do my job at Macao. The overall condition was a good, however, staffs was too slow to handle things
Recenzirano 24 lipnja 2016

CLARE od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Grand soba
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Amazing place!
Wonderful hotel withfriendly & helpful staff. Extremely clean, good value for money and the pool is amazing!
Recenzirano 02 lipnja 2016

Wing od Hong Kong
Par
Grand Deluxe s Pogled na Ocean
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Friendly staff
Friendly, helpful, excellent service, definitely will go back.
Recenzirano 29 svibnja 2016

JESSICA od Singapur
Solo putnik
Grand Deluxe s Pogled na Ocean
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Excellent service and clean hotel
Staff were very friendly and helpful (especially those at the concierge and reception desk). They were able to communicate in fluent English and the hotel is conveniently located. Would definitely recommend the hotel.
Recenzirano 25 svibnja 2016

Aurelia od Francuska
Grupa
Grand soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Disapointed ! Not a 5 stars hotel standards
I booked one night with 3 breakfasts at MGM Macau to surprise my friends. First thing that bothered me, in our absence the staff entered in our room to "clean" even if we didn't ask for it.. Then we had to take the ferry the next morning at 7AM in order to catch a flight in HK for the Philippines and we wanted to enjoy the great breakfast that we paid before the departure and a long travel day but what a surprise to learn that the breakfast starts at 7AM in a 5 stars hotel and not around 6AM like the other ones.. The hotel wasn't flexible about the fact to exceptionnally have the breakfast in our room before 7AM, they wanted us to pay for 3 new breakfasts room service and last they didn't want to reimburse us about the money we paid for the breakfast that we can't have.. I picked this hotel, for a 5 stars hotel experience for my friends it was their first time but they felt disapointed.. I took the package on agoda with the breakfast in purpose because I knew that we will have a very long day travelling.. I did many 5 stars hotel and they always try their best to fit your need but at MGM Macau they don't care about us. Still wanted to have my money back about the breakfast..
Recenzirano 12 svibnja 2016

Chingshyan od Tajvan
Poslovni putnik
Grand soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Good
Good
Recenzirano 25 travnja 2016

Chingshyan od Tajvan
Poslovni putnik
Grand soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Good
Good
Recenzirano 24 travnja 2016

chawalit od Tajland
Obitelj sa malom djecom
2-sobni Grand Deluxe Apartman
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Luxury place but service could be improved
Only staffs at reception are great, luxury bath room amenities( Molton brown), breakfast is just average
Recenzirano 18 travnja 2016

Rizki od Indonezija
Poslovni putnik
Grand soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Great!
Everything is superb!
Recenzirano 18 travnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: