Fantastično 8,6
na temelju 736 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 736recenzija
  • Čistoća: 9,1
  • Objekti 8,2
  • Lokacija 8,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Uslužnost osoblja: 8,8
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 8,1
Sortirano prema

lisa od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa malom djecom
One-Bedroom Grand Suite
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
World Class
Restaurants were world class. Service was excellent even though we had to tell a manager to clean our room properly. The maids did a half effort job. Otherwise, everything was just perfect.
Recenzirano 26 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

bin od Kina
Solo putnici
Grand soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
solo travelers
solo travelers
Recenzirano 25 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

jung od Južna Koreja
Poslovni putnici
Jednosobni Grand Apartman
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Not Bad
It was a good time to do my job at Macao. The overall condition was a good, however, staffs was too slow to handle things
Recenzirano 24 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CLARE od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Grand soba
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Amazing place!
Wonderful hotel withfriendly & helpful staff. Extremely clean, good value for money and the pool is amazing!
Recenzirano 02 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wing od Hong Kong
Parovi
Grand Deluxe s Pogled na Ocean
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Friendly staff
Friendly, helpful, excellent service, definitely will go back.
Recenzirano 29 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JESSICA od Singapur
Solo putnici
Grand Deluxe s Pogled na Ocean
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Excellent service and clean hotel
Staff were very friendly and helpful (especially those at the concierge and reception desk). They were able to communicate in fluent English and the hotel is conveniently located. Would definitely recommend the hotel.
Recenzirano 25 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Aurelia od Francuska
Grupe
Grand soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Disapointed ! Not a 5 stars hotel standards
I booked one night with 3 breakfasts at MGM Macau to surprise my friends. First thing that bothered me, in our absence the staff entered in our room to "clean" even if we didn't ask for it.. Then we had to take the ferry the next morning at 7AM in order to catch a flight in HK for the Philippines and we wanted to enjoy the great breakfast that we paid before the departure and a long travel day but what a surprise to learn that the breakfast starts at 7AM in a 5 stars hotel and not around 6AM like the other ones.. The hotel wasn't flexible about the fact to exceptionnally have the breakfast in our room before 7AM, they wanted us to pay for 3 new breakfasts room service and last they didn't want to reimburse us about the money we paid for the breakfast that we can't have.. I picked this hotel, for a 5 stars hotel experience for my friends it was their first time but they felt disapointed.. I took the package on agoda with the breakfast in purpose because I knew that we will have a very long day travelling.. I did many 5 stars hotel and they always try their best to fit your need but at MGM Macau they don't care about us. Still wanted to have my money back about the breakfast..
Recenzirano 12 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chingshyan od Tajvan
Poslovni putnici
Grand soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Good
Good
Recenzirano 25 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chingshyan od Tajvan
Poslovni putnici
Grand soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Good
Good
Recenzirano 24 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

chawalit od Tajland
Obitelji sa malom djecom
2-sobni Grand Deluxe Apartman
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Luxury place but service could be improved
Only staffs at reception are great, luxury bath room amenities( Molton brown), breakfast is just average
Recenzirano 18 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: