Fantastično 8,5
na temelju 264 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 264recenzija
  • Čistoća: 9,0
  • Objekti 8,5
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 9,0
  • Usluga 8,7
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 8,3
Sortirano prema
Provjerene recenzije

CAI od Kina
Parovi
Apartman
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
各方面都满意
酒店位置被的士司机说很偏很偏,实际上打的过去也不会花多少时间。酒店门口有公交车站可以去大三巴附近和氹仔,澳门的公交车很方便。酒店的洗浴用品是爱马仕的,我们的房间是不带阳台的套房,房间很不错,早餐是三个套餐中选,牛尾通心粉汤好喝。唯一的问题是卧房电视会自己打开,我在一个小时的午睡中它开了两次,配合古堡背景,真的很吓人!
Recenzirano 23 kolovoza 2016

PAN od Kina
Parovi
Apartman pogled na luku
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
非常棒的酒店,很有文化底蕴
酒店属于旧式欧洲风格,酒店房不多,面积也不算大,但非常有特色,很有文化底蕴!
Recenzirano 20 srpnja 2016

Xu od Kina
Obitelji sa malom djecom
Obiteljski Apartman ( 1 soba s bračnim krevetom i 1 soba sodvojenim krevetima )
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
方便
方便 友善
Recenzirano 03 svibnja 2015

guang od Kina
Obitelji sa malom djecom
Apartman pogled na luku
Boravili ste 2 noći u veljača, 2015
非常好!
都好!
Recenzirano 26 veljače 2015

huang od Kina
Solo putnici
Apartman pogled na luku
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
服务好,环境好
服务好,环境好,安静
好像是一家只有12还是14间房的酒店,真的超级爱,泳池基本没人用,差不多就等于我的私人泳池,但是晚上8点后就不能用了,酒店解释是因为没有救生员。房间很大,卫浴间有SPA房,真是很好享受,真想一直呆在酒店算了。出去回来后就帮忙开床了,还放了小礼物(巧克力)和小酥饼。水果和冰箱的都是任意吃,喝完了还可以让人补,好爱这家
Recenzirano 23 veljače 2015

YUAN od Kina
Obitelji sa malom djecom
Apartman
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
很有特色
亲切,服务,有特别的感受
很好
Recenzirano 06 siječnja 2015

xiyu od Kina
Parovi
Apartman
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
比较有特色,不大,位置比较偏,打车不方便。
特色,安静,环境好
比较有特色的酒店,环境比较好。安静,远离闹市区。但打车不方便。每次都要加价才有车到。酒店食物,不知谁说的是正宗西班牙餐,哪来的正宗?太清淡就对了,好像不放盐一样。可能我口味重,反正在西班牙吃也没有这么淡呢~其他都不错。没有啥特别的。不想吵闹的话,这里是个度假的好地方就对了
Recenzirano 30 prosinca 2014

Wei od Tajvan
Parovi
Apartman pogled na luku
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
優雅的古蹟,不過爾爾的住宿經驗
1.古蹟 2.古蹟 3.古蹟
會選擇這間旅館,就是因為其雅緻的古蹟,以及沒有賭場帶來的恐怖人潮。房間內尚稱舒適,但是旅館本身幾乎沒有任何附屬設施,甚至連停車場跟電梯都沒有。人員的訓練也不好,既然沒有電梯,但是人員並沒有受訓為旅客運送行李。餐食也不佳。再次選擇,我寧可選人潮洶湧的賭場飯店,也不會再選擇這家旅舍
Recenzirano 12 veljače 2016

Hsiu od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Apartman pogled na luku
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
非常有特色的酒店
舒適、寧靜、住在古堡裏的感覺像回到了16世紀。
員工很盡責,不厭其煩的向我們介紹澳門的特色和景點,服務很貼心,房間很大,眺望港景,浴室裏的按摩浴缸好極了,餐廳的食物很可口,由於酒店沒有賭塲的関係,十分寧靜,我和先生享受了一個溫馨的假期,下次再去澳門時,這間酒店是不二之選。
Recenzirano 23 travnja 2015

shao od Tajvan
Parovi
Apartman pogled na luku
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
調根本跟室外溫度一樣又有假酒還有服務大概只有三星的水準
入口很特別
續住一晚沒有優惠竟然還更貴,而且竟然還沒有附早餐,床又硬,空調調暖氣30℃了根本跟室外溫度一樣像冰箱一樣冷
Recenzirano 18 siječnja 2015


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: