2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 12339 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 12339recenzija
  • Čistoća: 8,4
  • Objekti 7,8
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Usluga 8,1
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,9
Sortirano prema

Lizza od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
good location. pleasant staff
good location, pleasant staff, shuttle services
we stayed for 2 nights. room is clean and spacious. staff are friendly and very customer oriented. shuttle service from hotel makes going around Macau convenient.
Recenzirano 16 rujna 2014

Ka od Ujedinjeno Kraljevstvo
Grupe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Value for Money
Location was great, Room size was great and casino was fun!
Hotel stay was really enjoyable by our group! We played at the casino till late! - really great fun!
Recenzirano 16 rujna 2014

Ka od Ujedinjeno Kraljevstvo
Grupe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Great Value for Money
Room size, casino and clealiness
The stay was great as the hotel has a small casino with machines to play for entertainment! Was a wonderful experience!
Recenzirano 16 rujna 2014

David od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Superior twin
Boravili ste 6 noći u prosinac, 2013
Very Good
Location, quiet, comfort
If you don't like noisy and crowded casino hotel this is best for you. Very good location and friendly staffs as well.
Recenzirano 15 rujna 2014

Zhao od Australija
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
Very nice hotel for a reasonable price
Price, quality, cleanliness
Recenzirano 15 rujna 2014

MEI od Hong Kong
Parovi
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Excellent price and service
The hotel location is nice.
It was a pleasant stay.
Recenzirano 15 rujna 2014

Yat od Hong Kong
Parovi
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Nice Room
Room Tidiness, Room facility and Cost effective
Recenzirano 15 rujna 2014

Terence od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
My stay at Royal Plaza
Courteous staff, Cleanliness & Pastry Shop at Hotel Lobby
Recenzirano 15 rujna 2014

raymond od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Royal experience
Price is acceptable, difficult to get taxi, limited facility
nothing special or deserve a second visit
Recenzirano 15 rujna 2014

Handoko od Singapur
Solo putnici
Deluxe twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
Nice hotel
Location, clean, amenities
It was a one-day stay in Macao. Cannot find anything wrong with my stay. It's clean, comfortable, and in a good location. They have a small casino with slots, if you want to kill some time.
Recenzirano 14 rujna 2014


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: