2015
Fantastično 8,3
na temelju 13270 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 13270recenzija
  • Čistoća: 8,8
  • Objekti 8,2
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Usluga 8,3
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Edy od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Great hotel
Great hotel with friendly staff
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

lourde od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Nice stafff and clean room. Express check out
Nice location..
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

jongmyeng od Južna Koreja
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
ooo
no clean room
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Vivien od Hong Kong
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Satisfied trip
Clean room, comfortable beds Fair restaurant services (Feast) Good location
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Joseph od Singapur
Parovi
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Nice
One of the best hotel i had stay. very good
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

songyi od Južna Koreja
Solo putnici
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
very nice
good services
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

OFELIA od Filipini
Grupe
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Great stay
Our entire stay was great with very good facilities including our twin-bed room, comfortable bed, toilet & bath. There was a good variety of food at the buffet. The staff were helpful, nice and accommodating.
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TRACIE od Singapur
Grupe
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Value for money
Room was clean and spacious. Location was good and convenient. highly recommended place to stay.
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TRACIE od Singapur
Grupe
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Great value
Room was spacious and clean. Location was convenient and there were shuttle buses available to various places. Booked the room at a good price. recommended to stay. will book this hotel again if the price is good.
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yin od Singapur
Grupe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Nice and clean hotel
it is convenience, as the food court and shopping are within a stone throw away. Will come again definitely.
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: