2015
Fantastično 8,5
na temelju 17219 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 17219recenzija
  • Čistoća: 8,9
  • Objekti 8,8
  • Lokacija 8,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Uslužnost osoblja: 8,7
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema

Chevonne od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Royal apartman - 1 king krevet
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
Year end family trip in Macau
Location, facilities, food
The hotel room is fantastic and the shopping mall and casino is just at the bottom of the hotel. Very convenient to go for food and shopping.
Recenzirano 25 srpnja 2014

Milagros od Filipini
Grupa
Bella apartman - dva queen kreveta
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2014
24-hour entertainment
Clean, comfortable & good food
The facilities are generally clean and comfortable. The food were good and healthy. The group I booked would surely go back to this place.
Recenzirano 24 srpnja 2014

Milagros od Filipini
Grupa
Royal apartman - 1 king krevet
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2014
Most centrally located in Macau
Shopping, Sight-seeing & casino
The group I booked enjoyed staying at The Venetian Macao Resort Hotel since all amenities are there... shopping, sight-seeing & casino. No need to go to other places but the staff are not well-versed in English. Looking for directions is not very easy because of communication barrier.
Recenzirano 24 srpnja 2014

Junming od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Bella apartman - dva queen kreveta
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2014
One of the best hotel in Macau
Hotel Room, Casino, Strategic location.
Overall it was a pleasant stay. I will come back again if I have the chance.
Recenzirano 23 srpnja 2014

Pathoumphone od Laos
Obitelj sa starijom djecom
Cotai view Bella apartman - jedan king krevet
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
Great
Staff, Location and room
Great
Recenzirano 23 srpnja 2014

yee od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Cotai view Bella apartman - dva queen kreveta
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
great
shopping area, nice deco , great room
absolutely great
Recenzirano 22 srpnja 2014

Yi od Hong Kong
Par
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
not easy to locate my room
facilites inside room is good enough, breakfast is good, staff is nice
It is too big for me to stay here. Room is clean & isn't small but the size of the hotel is too huge for me to shop & walk around.
Recenzirano 22 srpnja 2014

Ming od Hong Kong
Solo putnik
Bella apartman - dva queen kreveta
Boravili ste jednu noć u studeni, 2013
leasure
convenience, luxury, good location
Recenzirano 22 srpnja 2014

Sue od Malezija
Grupa
Bella apartman - dva queen kreveta
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
good to stay
big room,nice bathroom,good
worth to stay.
Recenzirano 22 srpnja 2014

philip od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Royal apartman - 1 king krevet
Boravili ste 8 noći u srpanj, 2014
very good
staff- food - hotel itself
very good stay and will stay again
Recenzirano 22 srpnja 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: