Vrlo dobro 7,8
na temelju 1574 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1577recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 7,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,4
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

Tai od Kina
Obitelj sa malom djecom
Grand s pogledom na ocean
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Very good!
Nice scenery and excellent resort!
Recenzirano 14 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Man od Hong Kong
Par
Superior pogled na vrt
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Good place for a relaxing trip
Our stay is amazing at the resort. Spacious room, friendly staff. And the swimming pool is great too! The location is not close to city center, but we can take the hotel shuttle to the city center, so it's very convenient.
Recenzirano 12 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hanyang od Kina
Obitelj sa malom djecom
Superior pogled na vrt
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Great Time, Great Place
Luxurious resort at affordable prices, everything was great. We received free upgrade upon arrival, the room was elegant and spacious, with a full window view of the beautiful sea. The staff were professional and friendly, the food was not cheap buy extremely delicious. We had great fun at the pool, but missed the opportunity to try out many other free facilities. They even offer free shuttle bus service from/to many main spots.
Recenzirano 08 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TAI od Hong Kong
Obitelj sa starijom djecom
Superior pogled na vrt
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Relaxing
Spacious room and good indoor and outdoor swimming pool
Recenzirano 05 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nutchanon od Tajland
Par
Superior pogled na vrt
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Far away from macau city but is good place for relax
No many bus come to this hotel
Recenzirano 01 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lau od Australija
Obitelj sa malom djecom
Superior pogled na vrt
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Oasis in Macau
Pros: - Good value 5 star hotel - Relaxing and spacious place away from the crowds - No casinos (great for families with young kids) - Friendly and professional staff Cons: - Sligthly expensive taxi rides (if you miss the free shuttle) - Breakfast variety and quality can be better
Recenzirano 31 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TAK od Hong Kong
Par
Superior pogled na vrt
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
nice staff and service, they even provided a birthday cake (two delicious cupcakes) to celebrate my
Travel to the resort by Taxi from Rua do Cunha: ~ MOP 65 We noticed them this trip was to celebrate my partner's birthday while we booked at Agoda. nice staff and service, they even provided a birthday cake (two delicious cupcakes) to celebrate my partner's birthday. Impressive!
Recenzirano 29 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ryan od Kanada
Obitelj sa malom djecom
Superior pogled na vrt
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
excellent resort with ocean views
This was a pleasant resort with great pool and children's playroom. Make sure you take the dinner buffet over ala cart dinner. Breakfast included and view delicious with wide selection. Shuttle bus to the Cotia strip of themed hotels if you want to be in the crowds.
Recenzirano 29 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yuen od Hong Kong
Obitelj sa malom djecom
Odmor na Strani na Obali
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
very comfortable hotel
The room is a bit old style but clean. No free wifi is not reasonable.
Recenzirano 29 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

eddie od Hong Kong
Obitelj sa malom djecom
Superior pogled na vrt
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
first time visit to the Coloane
Good for relaxation and away from city. Transportation on Taxi is a bit of a problem as in Macau , you always have a long queue. Buffet is average and not competable with 5 stars hotel.
Recenzirano 28 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: