Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 736recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Usluga 7,3
  • Vrijednost za novac 7,0
  • Hrana/objedi: 6,2
Sortirano prema

Touchavan od Tajland
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
everything good
everything good
Recenzirano 05 siječnja 2014

Tung od Hong Kong
Par
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
little be too old
nice garden, good room service, nice min bar
they have a very big and nice garden,swimming pool is super great and big, food a also great. good room service, nice min bar, but hard to call taxi in hotel, if they have a min bus can go other casino is great . rebuild the lobby is my recommentation.
Recenzirano 04 siječnja 2014

Ting od Malezija
Par
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Impatient staff but great location
Easy to access transport
The effectiveness of staff is low and quite being rude. Could not handle the customer well. However, it is near to the Sands Casinos. There are lots of free shuttle buses, which can direct to Venetians and other interesting places.
Recenzirano 30 prosinca 2013

Hua od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
very large room
Very nice, big, value for money
value for money, memorable, wonderful, Happy and will go there again, happy holiday
Recenzirano 28 prosinca 2013

chong od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2013
pleasant hotel
location
will recommend to friends and the price is quite resonable
Recenzirano 18 prosinca 2013

LAI od Malezija
Solo putnik
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
no comments
no comments
Recenzirano 16 prosinca 2013

Andus od Singapur
Grupa
Boravili ste 2 noći u listopad, 2013
Conveniently Located. Near major attractions.
Conveniently Located. Near major tourist attractions. Clean and comfortable beds.
Recenzirano 10 prosinca 2013

Anthony od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 4 noći u studeni, 2013
very good
location, big room and clean
We enjoying stay at Waldo hotel Macau. The location wise are good. This is not the 1st times we staying at Waldo hotel.
Recenzirano 06 prosinca 2013

Chin-Yu od Hong Kong
Poslovni putnik
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
good
good location, good place, nice staff
Recenzirano 26 studenog 2013

LONG od Malezija
Par
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
Good location and value for money
Big room, comfortable bed and clean.
The hotel location is very good, it was located in the center of city. The room is great with a comfortable king size bed. The only weak point is this hotel is a casino hotel, so the reception is place in second floor.
Recenzirano 15 studenog 2013


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: