Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 805recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 7,3
  • Lokacija 6,6
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Usluga 7,7
  • Vrijednost za novac 7,6
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema

Sean od Novi Zeland
Parovi
Deluxe - Pogled na Vrt
Boravili ste 7 noći u lipanj, 2016
Poor hygiene
Unfortunately restaurant dining area not cleaned properly. Good pool Room cleaners and Pool boy both very pleasant and good.
Recenzirano 06 srpnja 2016

Benedick od Malezija
Parovi
Deluxe - Pogled na Vrt
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Nil
Nil
Recenzirano 06 lipnja 2016

Mohd od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Dinawa
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Holiday
Great place to go
Recenzirano 04 lipnja 2016

Mohd od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe - Pogled na Vrt
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Not as expected for MYR280 rate
Small room and old funitures Quality water in the swimming pool is quite poor Limites choices of foods and breakfast. Slow check in process. Limited beach areas.
Recenzirano 03 lipnja 2016

Eileen od Malezija
Parovi
Dinawa
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Satisfying short stay
Overall stay was pleasant and okay. Cleanliness was okay, room was good. Facilities was satisfactory too. Breakfast buffet options was average and could be improved.
Recenzirano 03 lipnja 2016

Azmy od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe - Pogled na Vrt
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Relaxing
Good to unwind
Recenzirano 02 lipnja 2016

Sheau od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Duplex
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Facilities
The facilities in the Duplex Unit is not up to standard. That is not worth to pay so much but with poor facilities provided. Door bell is not functioning; no WiFi; the roller of the bathroom's door is out of order; the TV's antenna is poor, the TV programme can not be watch clearly and the staircase handle was loosen without any fixing.
Recenzirano 02 lipnja 2016

MD od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe Soba s Pogledom na Bazen
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Clean, well maintain and friendly
I stay again next time
Recenzirano 24 svibnja 2016

Paul od Australija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Soba s Pogledom na Bazen
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
A nice place to stay
The resort is showing signs of wear, our shower rack fell off when we arrived but overall the experience was a good one, the staff were extremely courteous and helpful, the location was great, beach was nice. Our room was very pleasant although the air conditioner probably needed some maintenance and the fan was noisy. We enjoyed this resort and would recommend it.
Recenzirano 21 svibnja 2016

Daniel od Kanada
Parovi
Deluxe - Pogled na Vrt
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Nice resort
Excellent resort getaway. Great pool, nice rooms, friendly staff, good breakfast.
Recenzirano 13 svibnja 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: