2015
Fantastično 8,1
na temelju 4844 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 4844recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Usluga 8,0
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,7
Sortirano prema

Gary od Singapur
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Na
NA
Recenzirano 11 rujna 2016

Michael od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Club soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
A first rate hotel
We stayed in a Club room. It was excellent value for money. The hotel has an excellent gym,sauna and steam room. Staff were all helpful and friendly. The breakfast buffet was amazing. Would thoroughly recommend this hotel
Recenzirano 08 rujna 2016

Kenneth od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Overall the experience was good
It is no doubt an aging hotel but things are still well maintained. The rooms could've been cleaner but nonetheless it was overall acceptable. I have stayed in this hotel several times and always find their services to be very good.
Recenzirano 06 rujna 2016

Mohomed od Šri Lanka
Parovi
Deluxe
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
not as expected from a 5 star
hotel is too old not worth for what i paid. i paid for 4 nights in advace so i had to stay otherwise not a single day i stay in this hotel. except for the staff and the location nothing was good for me.
Recenzirano 02 rujna 2016

Phil od Australija
Parovi
Club soba
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Best Club Room
We have stayed many times and this time was no exception. The staff are particularly great in serving all your requests at all times. The breakfast is above average and caters for all cultures. Above all, the Club room is outstanding with Dad and Audrey taking care of you, ( all the staff are great) too many to mention. Give it a shot you won't be disappointed.
Recenzirano 01 rujna 2016

Jason od Australija
Poslovni putnici
Posebna ponuda - Deluxe dvokrevetna soba s bračnim krevetom ili s 2 odvojena kreveta
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Nice traditional place to stay with very good food.
I stayed for a conference and the hotel was very good.
Recenzirano 01 rujna 2016

Niloofar od Australija
Parovi
Club soba
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Ok but not the best
Afternoon tea at club was poor and Internet connection patchy
Recenzirano 28 kolovoza 2016

Zorkafli od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
3 points out of 5
Average
Recenzirano 28 kolovoza 2016

kyongchul od Južna Koreja
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Commented on staying this hotel
Hi, As soon as you get out of the taxi, you willl be welcomed by hotel staff. what i first looked around some place, i don't think it seemed to be old. Anyway, i was pleased to stay here. Thank you.
Recenzirano 27 kolovoza 2016

Jean od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Friendly staff
Staff were helpful and rooms comfy
Recenzirano 25 kolovoza 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: