Vrlo dobro 7,7
na temelju 764 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 764recenzija
  • Čistoća: 7,8
  • Objekti 7,8
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,0
  • Uslužnost osoblja: 8,1
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 6,9
Sortirano prema
Provjerene recenzije

jacomit od Saudijska Arabija
Obitelj sa malom djecom
Standard na 2. Katu
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
very good
the hotel is excellent and it is affordable. the staff are very good...we are all satisfied.
Recenzirano 01 lipnja 2016

beata od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Standard na 2. Katu
Boravili ste 13 noći u svibanj, 2016
Excellent
Lovely location , quiet , relaxing , 5 min from Alona beach , very friendly and helpfull staff. If you looking for tranquility , this is the right place for you . I will be back ....
Recenzirano 29 svibnja 2016

Leah od Kanada
Grupa
Superior obiteljska soba
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Perfect
Can't ask for anything more with a hotel. Good food at the restaurant, short walk to the busy beach area. Nice pool, cold AC big blankets comfy bed! Fridge in room. Tv. Front desk ladies were lots of help and super nice. we loved it there ! Would definitely stay again.
Recenzirano 29 svibnja 2016

Minerva od Filipini
Par
Standard na 2. Katu
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Value for Money and Great staff
Delicious breakfast, clean room and towels... Very warm and accommodating hotel employees...
Recenzirano 24 svibnja 2016

Carolyn od Sjedinjene Američke Države
Par
Deluxe Soba u Prizemlju
Boravili ste 5 noći u veljača, 2016
Great location and friendly staff but very simple
Overall we were happy here. The location is great and the staff, especially Mr. Claudy were very friendly and helpful. I did think they could improve upon the cleanliness of the place overall with more deep cleaning of the rooms. The accommodation is simple but it has everything you need.
Recenzirano 12 veljače 2016

Jello od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Standard na 2. Katu
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
We got what we paid for :)
delicious food, friendly and efficient staff, quiet location
The wifi was fast depending on the location you are in the hotel area. Pool was clean. Although they have a few staff on duty, they were very efficient with their job. The only concern we have with our stay are our rooms' dusty floors and the unpleasant smell in the bathrooms.
Recenzirano 06 siječnja 2016

TZU od Tajvan
Grupa
Obiteljska soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Good location
Good location nearby Alona beach
Good location nearby Alona beach and the street for dinner. but the cleaning of room should be improved more.
Recenzirano 04 siječnja 2016

Diarmuid od Irska
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Soba u Prizemlju
Boravili ste 5 noći u listopad, 2015
Great hotel to chill out in
Location, Pool/Bar setup, Staff
Recenzirano 24 listopada 2015

Ralph od Filipini
Par
Standard na 2. Katu
Boravili ste 2 noći u rujan, 2015
pleasant stay
clean, friendly staff, comfortable
Very relaxing stay. Value for money
Recenzirano 25 rujna 2015

lynn od Kina
Par
Standard na 2. Katu
Boravili ste 3 noći u rujan, 2015
Nice service with ants too many for tropic weather
Service.
Recenzirano 23 rujna 2015


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: