Vrlo dobro 7,9
na temelju 818 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 818recenzija
  • Čistoća: 8,4
  • Objekti 7,1
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Usluga 8,1
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Alvin od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Good location. Fair price.
Fair enough for the price you pay. Walking distance to beach front. Friendly staff. Cool and comfortable rooms. Final deciding factor is it's the only accomodation that has a room for 6 pax. 1 King, 1 Queen and 1 Double deck single beds. Perfect for what we need. Family bonding 24/7! Precy is a great staff!
Recenzirano 07 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kristoffer od Guam
Grupa
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Not good resort
We asked the lady for a shampoo but she refused to give us because she said why we are asking for a shampoo while we will check-out soon. I don't want this recommend this hotel.
Recenzirano 07 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

RIZALNA od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Clean rooms and facilities, comfy beds,relaxing time swimming in the pool ...
Staff were friendly and accommodating... We requested for rooms on the ground floor near the pool for easy access.
Recenzirano 31 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Floricel od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Good stay
PROS: Family room was more than expected. It was spacious and can actually accommodate more than 6 persons. Beds were so comfy. Air conditioner can't cool the entire room but fans were provided. They have a great and relaxing pool. CONS: Restaurant is pricey. Assigned staff was not paying attention and lacks professionalism. Walking distance to the beachfront but still not advisable for those with young children or knee problems (like my mother’s that time).
Recenzirano 31 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Viena od Filipini
Par
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Everything seems old
The only advantage is the king sized bed. Location could be a plus if the surrounding wasn't that dirty.
Recenzirano 25 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

NORAZLINDA od Malezija
Solo putnik
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
clean the room
the room so clean snd the staff also helpfull
Recenzirano 22 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Gary od Irska
Par
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
decent
Room was good. Great bed. Good aircon. Breakfast poor.
Recenzirano 16 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Maureen od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Good
very spacious room, walking distance to/from the beach where food is everywhere, service was average but staff are attentive to our needs, pool is not that big but weve enjoyed it, i will recommend this place, very ideal for a big family.
Recenzirano 03 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mark od Filipini
Par
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
nice location
very affordable & nice place to stay in. food at the restaurant is kinda price-y though.
Recenzirano 28 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Pawel od Poljska
Par
Standardna suite s klima-uređajem
Boravili ste 6 noći u ožujak, 2016
COOL!
Very good hotel, nice clean close to the beach about 2min to the beach . spent the last 6 nights at Panglao honestly recommend it, and if I come back there for sure I'll be there again guest , the best choice in quality price ratio on the island. COOL!
Recenzirano 30 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: