Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 2054recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Usluga 8,0
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Patricia od Filipini
Grupa
Deluxe (glavna zgrada)
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Had a fantastic time staying here!
Everything was perfect except for the bath water / toilet.
Recenzirano 06 rujna 2016

Ma. od Filipini
Grupa
Standard Double (West Wing)
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Lori
The staff are friendly, courteous and prompt to respond to requests. Facilities are in good condition. The food is great. Rooms and pools are clean. Our hotel transfers were very efficiently handled. I would check-in at the same hotel if I travel to Bohol again.
Recenzirano 05 rujna 2016

JESUSA od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu ili Bračni Krevet - Glavna Zgrada
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Family
Spacious room, good ambiance, nice swimming pool, accessible to all - beach, restaurant, groceries etc. We will definitely stay here again. Highly recommended to travelers.
Recenzirano 02 rujna 2016

Samuel od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu ili Bračni Krevet - Glavna Zgrada
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Value for money
Hotel has good location, nice pool and very clean.
Recenzirano 01 rujna 2016

Vladimir od Filipini
Grupa
Junior Suite (West Wing)
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good place to stay.
Very big room. We stayed in a junior suite. We are group of four and the room is very spacious that it can accommodate more than that. Though we were not able to use the facilities as we checked in late and left early the next day.
Recenzirano 31 kolovoza 2016

Patrik od Švicarska
Par
Deluxe Soba s Bračnim Krevetom - Zapadno Krilo ( Deluxe Kat)
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Very clean, very good
The staff was very helpful and they has everything you need! despite the shower water was salt water (I guess its from ocean) everything was pretty neat! I wouldn't recommend to eat breakfast in the hotel cuz it's not value for the price.
Recenzirano 27 kolovoza 2016

jade od Filipini
Par
Standard s Dva Odvojena Kreveta u Zapadnom Krilu za Nepušače
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
satisfied client...
I love the place....the food...location..services, facilities and the staff.. thank you PRP for taking good care of us....:-) xoXo
Recenzirano 25 kolovoza 2016

Lee od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu ili Bračni Krevet - Glavna Zgrada
Boravili ste 6 noći u kolovoz, 2016
Good location, good value for money
This hotel is in a good position in Panglao. The pool is a real bonus and frankly better than the infinity pool at South Sands Resort Hotel that is very upmarket. The rooms are basic but adequate and have television, WiFi and air conditioning. The staff are obliging and friendly and I would firmly recommend this hotel.
Recenzirano 21 kolovoza 2016

yinsu od Južna Koreja
Par
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu ili Bračni Krevet - Glavna Zgrada
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
reasonon price
overall is goood
Recenzirano 20 kolovoza 2016

TAEHYUN od Južna Koreja
Par
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu ili Bračni Krevet - Glavna Zgrada
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
totally good
but not fitted to couple
Recenzirano 06 kolovoza 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: