Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 140recenzija
  • Čistoća: 8,4
  • Objekti 8,2
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,1
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema

Laura od Filipini
Parovi
Standardni Business Apartman
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Feedback
Cleanliness, comfort, practical value
I will recommend this to my friend.
Recenzirano 23 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Alvina od Filipini
Parovi
Standardni Business Apartman
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Nice stay at Soledad suites
Clean, with restaurant downstairs, friendly and accommodating staff
Very nice experience to share with loved ones
Recenzirano 20 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Charles od Filipini
Poslovni putnici
Standardni Business Apartman
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
good location, reasonable price, excellent staff
location, staff, food
The hotel is conveniently located near the airport and the seaport, and good restaurants nearby. The staff was very friendly and helpful. The price was very reasonable. Overall, it was a very pleasant stay. Keep up the good work.
Recenzirano 14 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Raphael od Filipini
Poslovni putnici
Superior apartman
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Soledad Review
Courteous staff, good location, clean facility overall
Recenzirano 13 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Novie od Filipini
Poslovni putnici
Standardni Business Apartman
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2015
value for money!
Good location, Clean Rooms, Good staff
It is in very good location, always clean big rooms, friendly and good staff, good food and coffee in the lobby, available airport/seaport transport.
Recenzirano 25 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

John od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Standardni Business Apartman
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Hotel needs updating, overpriced for area
No safe in rooms, hot water difficult to control old style suicide heater on wall which needed replacing
Overpriced for area, good staff
Recenzirano 19 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Margaret od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Standardni Business Apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Perfect when you are in the city of Tagbilaran
Cleanliness, location and staff
Great staff and close to the airport, especially that we were the ones stranded. It only took 10 minutes to get there.
Recenzirano 06 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

michael od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa malom djecom
Premier Apartman
Boravili ste 8 noći u listopad, 2014
ok
breakfast,hot water,food
good breakfast , hot shower , and clean room, beds are hard and small for a premier room and a lot of noise early morning from neighbors bcctv,,no views of anything Bohol has to offer inner city,, staff very helpful and friendly. wifi very slow. good for one night stay
Recenzirano 23 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kent od Švedska
Solo putnici
Standardni Business Apartman
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Close to night life and airport
very convienient, close to the main road, very clean hotel
overnight stayed and it was ok.
Recenzirano 26 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Roxanne od Filipini
Poslovni putnici
Standardni Business Apartman
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
Too expensive for a low quality hotel
Nothing peculiar!
The room upsets me because there were mosquitoes and i didnt know how to bring them out. I couldnt even catch them. The room smells oldish, too. The toilet and bathroom don't have sufficient and complete compliments like toothbrush, toothpaste, conditioner unlike other hotels in the Philippines of even lower value. The internet connection is very slow, oftentimes there's no connection.
Recenzirano 16 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: