Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1584recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Uslužnost osoblja: 7,5
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,9
Sortirano prema

Thomas od Sjedinjene Američke Države
Par
Grand Superior ( krilo Old )
Boravili ste 10 noći u rujan, 2016
Very Nice Hotel
The Service was great...Staff was so friendly...just overall we really enjoyed our Stay...Thanks
Recenzirano 18 rujna 2016

harrison od Filipini
Solo putnik
Deluxe (novo krilo)
Boravili ste 3 noći u rujan, 2015
nice location
nice location, clean,
Recenzirano 16 rujna 2016

Janeth od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Deluxe (novo krilo)
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Comfortable, clean & accessible
Big & updated rooms Clean & efficient staff(good & prompt service) Complete facilities( resto, gym, spa,etc) Close to prime locations(big malls, offices, restos, etc) Welcoming staff
Recenzirano 12 rujna 2016

drew od Australija
Solo putnik
Deluxe (novo krilo)
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Castle Peak my home away from home
I always stay here when i am in Cebu.The staff are efficient ,well presented and friendly . On the odd occassion when something hasnt been right with my room the problem is quickly fixed or they have moved me to another room.Well done staff and management at Castle Peak.
Recenzirano 08 rujna 2016

EMANUEL od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Grand Superior ( krilo Old )
Boravili ste 11 noći u kolovoz, 2016
EVERYTHING ABOUT CASTLE PEAK IS GREAT XCEPT THE FACT THAT IN ""THE MEN RESTROOMS""THERE SHOULD BE MALE STAFF"" CLEANING NOT.""FEMALES."".....IT MADE FEEL VERY VERY UNCOMFORTABLE...
Recenzirano 08 rujna 2016

thomas od Australija
Par
Grand Superior ( krilo Old )
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2016
TOM
Very pleased with this hotel
Recenzirano 04 rujna 2016

Janeth od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Grand Superior ( krilo Old )
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Highly recommended
- good accomodation & service. -complete facilities, including food resto, spa,pool,gym,etc. -accessible to all: big malls, restaurants, salon, businesses, etc.. - staff r professionally trained & neat! -I highly recommend to our balikbayans.
Recenzirano 01 rujna 2016

Meriam od Filipini
Par
Grand Superior ( krilo Old )
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
nice hotel
Recenzirano 31 kolovoza 2016

Douglas od Sjedinjene Američke Države
Par
Deluxe (novo krilo)
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Good value hotel
Location is ok, not too far from Ayala. Nice clean rooms at a bargain price. Pool is tiny though.
Recenzirano 27 kolovoza 2016

LYNN od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe (novo krilo)
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Staffing
Arrived and checked in at midnight, was told they do not have a bell boy at night, my husband and me ended up pushing the trolley with our luggages. The security guard caught up with us at the elevator and helped push the trolley -this was not his job. The non-smoking room smelled of cigarette smoke and was quite small with the extra bed for my daughter (there were only 3 of us). The shower was nice though and at daytime, the staff was polite and courteous.
Recenzirano 19 kolovoza 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: