Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1582recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Usluga 7,5
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,9
Sortirano prema

harrison od Filipini
Solo putnici
Deluxe (novo krilo)
Boravili ste 3 noći u rujan, 2015
nice location
nice location, clean,
Recenzirano 16 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Janeth od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe (novo krilo)
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Comfortable, clean & accessible
Big & updated rooms Clean & efficient staff(good & prompt service) Complete facilities( resto, gym, spa,etc) Close to prime locations(big malls, offices, restos, etc) Welcoming staff
Recenzirano 12 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

drew od Australija
Solo putnici
Deluxe (novo krilo)
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Castle Peak my home away from home
I always stay here when i am in Cebu.The staff are efficient ,well presented and friendly . On the odd occassion when something hasnt been right with my room the problem is quickly fixed or they have moved me to another room.Well done staff and management at Castle Peak.
Recenzirano 08 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

EMANUEL od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Grand Superior ( krilo Old )
Boravili ste 11 noći u kolovoz, 2016
EVERYTHING ABOUT CASTLE PEAK IS GREAT XCEPT THE FACT THAT IN ""THE MEN RESTROOMS""THERE SHOULD BE MALE STAFF"" CLEANING NOT.""FEMALES."".....IT MADE FEEL VERY VERY UNCOMFORTABLE...
Recenzirano 08 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

thomas od Australija
Parovi
Grand Superior ( krilo Old )
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2016
TOM
Very pleased with this hotel
Recenzirano 04 rujna 2016
Jedan putnik smatra recenziju korisnom. A vi?

Janeth od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Grand Superior ( krilo Old )
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Highly recommended
- good accomodation & service. -complete facilities, including food resto, spa,pool,gym,etc. -accessible to all: big malls, restaurants, salon, businesses, etc.. - staff r professionally trained & neat! -I highly recommend to our balikbayans.
Recenzirano 01 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Meriam od Filipini
Parovi
Grand Superior ( krilo Old )
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
nice hotel
Recenzirano 31 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Douglas od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Deluxe (novo krilo)
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Good value hotel
Location is ok, not too far from Ayala. Nice clean rooms at a bargain price. Pool is tiny though.
Recenzirano 27 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LYNN od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe (novo krilo)
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Staffing
Arrived and checked in at midnight, was told they do not have a bell boy at night, my husband and me ended up pushing the trolley with our luggages. The security guard caught up with us at the elevator and helped push the trolley -this was not his job. The non-smoking room smelled of cigarette smoke and was quite small with the extra bed for my daughter (there were only 3 of us). The shower was nice though and at daytime, the staff was polite and courteous.
Recenzirano 19 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Craig od Kanada
Parovi
Grand Superior ( krilo Old )
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great value and excellent staff
I was really impressed by out room and the facilities for the little money we paid. Excellent size room Grand Superior, best price! The Kitchen menu is diverse and staff can take instructions to help my special diet, namely cooking the dishes with less oil. Staff is excellent and friendly. Everyone is serious about what they do and well trained. I will consider this my regular stop in Cebu. There is also a nice roof top deck, and a convenience store and hair salon. Everything you need. IT park and Ayala Mall or only a 15 min walk away.
Recenzirano 19 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: