Povratak na info o hotelu

Iznad prosjeka 5,9
na temelju 239 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Iznad prosjeka



od 239recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 5,1
  • Objekti 4,4
  • Lokacija 7,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,2
  • Uslužnost osoblja: 5,5
  • Vrijednost za novac: 6,7
  • Hrana/objedi: 5,1

DONALD V. od Filipini
Parovi
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Awful
I paid for a single bed that is good for two person instead they provide me a double deck...that was not I paid for
Recenzirano 07 travnja 2016

Michal U. od Poljska
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
.
.
Recenzirano 28 ožujka 2016

Florian F. od Njemačka
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
ok
Was ok to stay
Recenzirano 18 ožujka 2016

meriam M. od Filipini
Parovi
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Disappointing
I booked for a standard air conditioned room which supposedly has TV, however I was sent to a 4 bunk bed room with no tv.. It was noisy due to renovation. I booked the place for me to rest, but couldn't rest well due to the noise..
Recenzirano 14 ožujka 2016

Barry C. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Basic
Good location,Good price,but as basic as it gets
Only stayed one night.Good location but you get what you pay for.
Recenzirano 11 ožujka 2016

Ambinintsoa R. od Filipini
Parovi
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
i do not recommend at all
I stayed there with my boyfriend for one night because we had to take a ferry the morning after for bohol. the room was very small. the walls were a bit moldy. the bed, linens and cushions were nothing special and should be renewed. the overhall looked dirty and not good taken care of.
Recenzirano 13 veljače 2016

Alissa K. od Njemačka
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Never again !
It was horrible, in the shower was mit water, the Toilets were disgusting and the Doublebed i had to share with a travelmate was Really small. I booked the Dorm Room....
Recenzirano 06 veljače 2016

Kazuki N. od Japan
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
so...
so...so
soso
Recenzirano 30 prosinca 2015

Marc A. od Filipini
Poslovni putnici
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Budget Stopover
Price point, friendly staff and location
Love the place because it's cheap and its within the city but the place needs a little more love since fixtures and furnitures need updating
Recenzirano 13 prosinca 2015

IGNACIO M. od Filipini
Grupe
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2013
Rooms were not in good condition
It was value for money and good location
Place was not very comforatable. It was old and a quite small. It's a good place if you just need a place. To sleep
Recenzirano 27 rujna 2015