2015
Vrlo dobro 8,0
na temelju 2216 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 2216recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Usluga 8,0
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema

Thomas od Sjedinjene Američke Države
Par
Parklane Room - Breakfast in Bed
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great hotel
Excellent sevice and great staff. The only suggestion is to update the bathroom towels, they are getting a little old.
Recenzirano 27 kolovoza 2016

TERENCE od Australija
Solo putnik
Superior
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Dated and tired
Breakfast was very poor. No hot water working in original room so they moved me to higher floor. Hot water in that room was excellent but no taps to bath. Staff very good and friendly.
Recenzirano 25 kolovoza 2016

Vincent od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Comfortable place to stay in cebu city
The location of the hotel is very convenient,walking distance from the mall,very close to taoist temple and temple of leah.
Recenzirano 24 kolovoza 2016

Heidi od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Corner Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Time with fam
It has the best location...near ayala mall...the food is good...the children likes the pool...but our room is not cold enough...but overall its ok and we had fun
Recenzirano 21 kolovoza 2016

Tim od Sjedinjene Američke Države
Par
Parklane Room - Breakfast in Bed
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Parkland made it good
Location is great, The room was booked as Breakfast included and when I got to the hotel they said it's breakfast in bed which is not the same. I asked to talk to the manager and she was very helpful but I still had to pay a small upgrade fee.
Recenzirano 20 kolovoza 2016

Patrick od Filipini
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Banker
Great room and service.
Recenzirano 19 kolovoza 2016

Jerry od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
A 3 Star Hotel in Great Location
Good facilities...service is ok...variety of food selection plus the location which is just a few minutes walk to Ayala Mall.
Recenzirano 17 kolovoza 2016

randy od Filipini
Solo putnik
Superior
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
very good
i highly recommend it to others
Recenzirano 09 kolovoza 2016

July od Južna Koreja
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Overall good
It was good to stay with low budget. Worth of money.
Recenzirano 09 kolovoza 2016

Henry od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Poor
With epis
Recenzirano 09 kolovoza 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: