Povratak na info o hotelu

2015
Vrlo dobro 8,0
na temelju 2185 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 2185recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 8,1
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 8,0
  • Vrijednost za novac: 7,8
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema

Tim C. od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Parkland made it good
Location is great, The room was booked as Breakfast included and when I got to the hotel they said it's breakfast in bed which is not the same. I asked to talk to the manager and she was very helpful but I still had to pay a small upgrade fee.
Recenzirano 20 kolovoza 2016

Patrick F. od Filipini
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Banker
Great room and service.
Recenzirano 19 kolovoza 2016

Jerry R. od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
A 3 Star Hotel in Great Location
Good facilities...service is ok...variety of food selection plus the location which is just a few minutes walk to Ayala Mall.
Recenzirano 17 kolovoza 2016

randy P. od Filipini
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
very good
i highly recommend it to others
Recenzirano 09 kolovoza 2016

July H. od Južna Koreja
Parovi
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Overall good
It was good to stay with low budget. Worth of money.
Recenzirano 09 kolovoza 2016

Henry S. od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnici
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Poor
With epis
Recenzirano 09 kolovoza 2016

Ysabel G. od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Location
Located across Ayala Center Cebu. Massage places nearby. Taxi cabs easily accessible. Will stay here again
Recenzirano 04 kolovoza 2016

JESSIE S. od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Excellent location
Location is excellent it's near to the Ayala mall,transportation is not a problem,lots of restaurant nearby,love the breakfast buffet definitely will go back at parklane hotel.
Recenzirano 30 srpnja 2016

Concepcion A. od Filipini
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
The room: clean and spacious.
Staff are nice and friendly.
Recenzirano 26 srpnja 2016

Warlieta S. od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Satisfied guest
We enjoyed our stay here. The staff are not just friendly but accommodating. Room is clean and well maintained. Kids enjoyed swimming too.
Recenzirano 25 srpnja 2016