Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 113recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 6,9
  • Lokacija 5,7
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Usluga 7,7
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 6,1
Sortirano prema

Fredrik od Švedska
Poslovni putnici
Superior studio
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Good for airport
Oractival easy convienient
Swift and short
Recenzirano 12 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mai od Australija
Parovi
Studio Apartman
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Photos are to misleading nothing work there.
Photos are to misleading nothing work there.
Recenzirano 03 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Victor od Španjolska
Parovi
Studio Apartman
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Big, clean and comfortable
Big studio with plenty of space (table, balcony, tv space, sofa..), clean, friendly and helpfull staff
Excellent, great value of money! Near to the airport.
Recenzirano 03 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Maximin od Francuska
Poslovni putnici
Studio Apartman
Boravili ste 2 noći u listopad, 2014
Good stay
Location
I stayed few nights there and i appreciated my stay there ..The staff is really friendly ..The room is comfortable enough .Quiet place to stay .
Recenzirano 20 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Maximin od Francuska
Poslovni putnici
Studio Apartman
Boravili ste 2 noći u listopad, 2014
Good stay
Location
i stayed few nights there and i appreciated my stay there ..The staff is really friendly ..The room is comfortable enough .
Recenzirano 20 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Maximin od Francuska
Poslovni putnici
Studio Apartman
Boravili ste 2 noći u listopad, 2014
Good stay
Location
I stayed there for some night and i appreciated it because it's quiet place .. the staff is really friendly . the room is comfortable enough .
Recenzirano 20 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mohamad od Filipini
Parovi
Superior studio
Boravili ste 9 noći u lipanj, 2015
Excellent
Location, Cleanliness, Price
Excellent
Recenzirano 22 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michael od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Studio Apartman
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Well Done!
Super nice people, very helpful, a few of the staff spoke great English
Great!
Recenzirano 08 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Melissa od Filipini
Parovi
Studio Apartman
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Close to the beaches...far from the city
Clean, friendly staff, and value for money
Everything was good except for the transportation. It is too hard to find a cab since it's far from Cebu city.
Recenzirano 15 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Suzanne od Francuska
Parovi
Studio Apartman
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
Lost somewhere
Not easy to find a taxi for the airport
Recenzirano 29 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: