Dobro 7,2
na temelju 1143 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 1143recenzija
  • Čistoća: 6,8
  • Objekti 5,7
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,4
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

Jake od Filipini
Poslovni putnik
Superior twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Diplomat Hotel is Really Good
I can recommend Diplomat Hotel to my friends.
Recenzirano 23 svibnja 2016

Florianne od Filipini
Grupa
Superior twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Comments
The bathroom was dirty when we get there. There were molds on the floor even on the shower curtain.
Recenzirano 22 svibnja 2016

Rohit od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Superior twin
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
Excellent location, staff and price
Excellent location, staff and price
Recenzirano 18 svibnja 2016

bella od Južna Koreja
Solo putnik
Superior twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
cockroaches!!
The Building looked okay(lobby was okay). location was okay. but cockroaches were everywhere. lucky I booked only 1 night. You can leave your luggage in the lobby, though.
Recenzirano 13 svibnja 2016

marigold od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Superior twin
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
nice and friendly staff
the staff was nice and the room is so clean. thank you diplomat!! till we meet again! :D
Recenzirano 11 svibnja 2016

Burak od Turska
Grupa
Superior twin
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Good location but hotel is old
The location is good. I guess this was a good at hotel in the past but now it is old. Air Conditioner was working so noisy that I had to turn off it and sleep in warm room. They need to renovate.
Recenzirano 25 travnja 2016

Peter od Švicarska
Solo putnik
Superior twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Middel in the City, near to the Hospitals
The rooms are new and clean. The stuff friendly and very ok.
Recenzirano 21 travnja 2016

Rohit od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Superior twin
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
great all around
Great location, facilities at a great price. Exceptional staff.
Recenzirano 17 travnja 2016

Jason od Australija
Par
Superior twin
Boravili ste 10 noći u travanj, 2016
EXCELLENT STAY
Great location First room booked was unreovated and construction during day so we asked staff if upgraded room was available they were happy to upgrade us for a small fee. Second room renovated and very very nice. Very spacious too. Staff were always friendly and very helpful. Would definately stay there again.!!
Recenzirano 14 travnja 2016

Adi od Malezija
Grupa
Superior twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Friendly staff
A would recommend this hotel to all travellers out there. Only the internet bit slow and sometime cannot be accessed from the room. I hv to stay in the corridoor to surf internet. Superfriendly staff they have.
Recenzirano 10 travnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: