Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 402recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 6,2
  • Lokacija 7,7
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Uslužnost osoblja: 7,3
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 5,9
Sortirano prema

Khalif od Somalija
Par
Superior double soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
GOOD LOCATIONS
Room is very small air conditioning not good and too much noise hardly to sleep
Recenzirano 21 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michael od Izrael
Par
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Nice hotel
The rooms are comfortable and it's good value for money.
Recenzirano 17 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

angela od Filipini
Par
Superior
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
good
good service
Recenzirano 11 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lezah od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
just fine
all are okay, its just that the bathroom is not that dry. water will go and stay in the floor near the bowl.
Recenzirano 28 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rhea od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
A family of budget travelers
Location, cost friendly and accomodating staff
Our stay with the hotel is pleasant, the staff are friendly and accommodating, the room is clean although the bathroom is quite small and the shower head is clogged. Over all, the hotel is worth for its budget friendly price.
Recenzirano 15 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Suzara od Filipini
Grupa
Obiteljska
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
The Rooms
Location, Staffs and Rooms.
We stay in Hotel Stella for 3 days and 2 nights and based on our experience, the rooms are small but good for staying but the comfort rooms are too small. Over all the hotel is nice to stay and the staffs and very accomodating and approachable. I will definitely choose this hotel because its near in the central city.
Recenzirano 25 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sandra od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Very small room
Nice staff
OK hotel . Good value. Friendly staff. Rooms are clean BUT VERY SMALL. Breakfast was ok (rice, eggs and meat). The hotel is not located in a nice area.
Recenzirano 26 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Princess od Filipini
Grupa
Obiteljska
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
excellent location
good location near fuente osnena
good
Recenzirano 23 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Terry od Kanada
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Pleasant Stay
Location, value, location
Stay was fine. Comfortable, clean, but basic. Value is good, but if you want more creature comforts, you will have to pay more. Location is good.
Recenzirano 12 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Melody od Filipini
Grupa
Deluxe
Boravili ste 3 noći u studeni, 2015
Showet should be fixed.
Location location location
Good
Recenzirano 16 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: