2015
Fantastično 8,1
na temelju 860 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 860recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 8,7
  • Lokacija 7,7
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,6
  • Vrijednost za novac 7,4
  • Hrana/objedi: 8,0
Sortirano prema

Stephanie od Filipini
Grupe
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Thumbs up for Abalone's Buffet!
Love everything here. Quite pricey but sure its worth it.
Recenzirano 23 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

seunghyeop od Južna Koreja
Grupe
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
good
very good
Recenzirano 21 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chan od Hong Kong
Parovi
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Wonderful swimming
A 5 stars hotel with the best swimming pools. Especially suitable for family.
Recenzirano 15 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

FLORANTE od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Mactan Soba u Apartmanu
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Good place to stay fo
checked in during a recognition ceremony of my son. it was too crowded, we waited for several minutes before checking in. I asked for a pool view room but were given a non pool view room without telling me first that the room given was not pool side. breakfast was ordinary and was too crowded compared to last time we stayed.
Recenzirano 25 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Juyeon od Južna Koreja
Obitelji sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
good for family trip
clean room, clean waterpark
Recenzirano 19 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

FLOYD od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa malom djecom
Vila sa Jacuzzijem
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Awesome
One of the best vacations ever. Friendly staff, great location and plenty of activities on site.
Recenzirano 18 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Maritess od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
It was ok...
The rooms are a little expensive than normal... For the amount I paid, I think I deserve better... Food was a little expensive... Overall, just ok.
Recenzirano 17 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Richard od Južna Afrika
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Ocean
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Excellent facilities, ideal for kids
If you have small kids and some time in Cebu, then JPark is ideal. The facilities are excellent and the service is generally good. On the negative side, it took us about an hour to check in. We got moved from room to room and no one knew what was going on. Also, the food prices are simply way too expensive (from breakfast to lunch to dinner and drinks) making it difficult to relax and enjoy yourself at the property. I don't mind paying a premium at a resort, but when this is about 4 times the price what you can get for the same items across the road, then it is excessive. Overall, we had a great time and my kids loved it.
Recenzirano 16 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Desmond od Filipini
Parovi
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Comment
Need more entertainment at night in the resort
Recenzirano 16 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Roselle od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Vacation
The kids had a great time at the Waterpark. The water looks dirty though. The food prices are very very expensive!
Recenzirano 15 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: