Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 381recenzija
  • Čistoća: 5,9
  • Objekti 3,7
  • Lokacija 6,8
  • Udobnost/standard sobe: 6,8
  • Usluga 6,9
  • Vrijednost za novac 6,6
  • Hrana/objedi: 5,4
Sortirano prema

Cicel od Filipini
Parovi
Junior apartman
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2011
fair enough!
pool. condotel type
Okay
Recenzirano 18 svibnja 2015

Niklas od Švedska
Grupe
Junior apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Like a horror movie
Disaster
Recenzirano 01 siječnja 2015

Joel od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Junior apartman
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2014
comfortable and cheap
comfortable, cheap, good staff
good stay. location is on Mactan island, so a little far from the city, but the price can't be beat.
Recenzirano 21 prosinca 2014

Iago od Španjolska
Obitelji sa malom djecom
Junior apartman
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
not so good
close to the airport,
no wifi in the room we were given, no food available, airport transfer on arrival requested didn't come, no room service came at all
Recenzirano 16 studenog 2014

maja od Filipini
Grupe
Junior apartman
Boravili ste jednu noć u travanj, 2012
Satisfied.
KITCHEN AREA, location, airport service.
Overall great. Swimming pool is not available when we checked in.
Recenzirano 14 studenog 2014

hsiuchuan od Tajvan
Solo putnici
Junior apartman
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
near airport
location
Recenzirano 14 studenog 2014

Michael od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Junior apartman
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
good staff
staff,room facilities,hot water
just a short stay 'cuz I had an early flight in the morning. very close to airport-great for that- but not an area I'd like to walk around at night. staff was great
Recenzirano 16 listopada 2014

Mark od Novi Zeland
Solo putnici
Junior apartman
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
really bad standard
The hotel is really run down on a dirty back street with no quick access to any shops. I saw no one else in the few hours I stayed there...wonder why....the standard of the room was poor, the a/c didn't cool the room at all even after 3 hours of being on. No linen for the bed and no cellphone reception inside the hotel plus very poor WiFi signal (1 bar if standing right next to the door). The hotel was so poor quality that I left and went to another hotel even though there was no refund. Really do not recommend it.
Recenzirano 08 listopada 2014

CHERRY od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Junior apartman
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Not that good to stay
The pool was nice. The location is near the airport which is nice.
My stay was not that good bec the air condition is not functioning well. The shower also not functioning well. No door mats. We found louse in our extra bed.
Recenzirano 04 rujna 2014

ya od Tajvan
Parovi
Junior apartman
Boravili ste jednu noć u travanj, 2012
Nice place to stay overnight
Friendly cleark, lovely room, and good location
Recenzirano 26 kolovoza 2014


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: