Povratak na info o hotelu

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 118recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 6,1
  • Objekti 5,5
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 6,4
  • Uslužnost osoblja: 6,3
  • Vrijednost za novac: 6,6
  • Hrana/objedi: 5,5
Sortirano prema

frederik F. od Nizozemska
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
was there before
the restaurant on the top floor, the location, the rpice
it was ok, i stayed there for about 5 days, and i stayed there before, it s not a bad place to stay
Recenzirano 24 ožujka 2015

Jasmine A. od Filipini
Grupe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Poor and mediocre all around
Rooms are very small, as are the beds. Toilet is only passably clean and does not even have a good water supply. I know this is a budget hotel, but thats no excuse for untidiness.
Recenzirano 06 siječnja 2015

roel L. od Filipini
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u studeni, 2014
Dilapidated
near airport, in front of gaisano
hotel not maintained. dirty room. and smelly reception.all their staff are sleeping and eating in the recprion hall.
Recenzirano 02 siječnja 2015

Robert W. od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
Over all great hotel. Just don't eat the food.
Great pool, excellent staff service, nice rooms.
Overall great hotel. Only disappointment was the food. Highly overpriced and poor quality. Basically the food was not good. Also customers should be aware that no free breakfast is included with the room price.
Recenzirano 15 studenog 2014

BIGELOW J. od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Sad is how I felt when I saw the room.
Location is great. View from restaurant is great. A/c is good.
No wifi, phone in room does not work. Dirty walls, and windows. I would stay somewhere else.
Recenzirano 04 studenog 2014

Marlet B. od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2014
We got what we paid for
Won't come back there no more.
Recenzirano 26 rujna 2014

Olivia L. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Simple, clean enough
Clean sheets, bed quite comfortable, fairly spacious room
Average, everything was ok, dead cockroach on the floor in the morning
Recenzirano 24 rujna 2014

David B. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2014
ok
location
ok
Recenzirano 11 rujna 2014

Paula R. od Filipini
Grupe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
ok
easy access to transportation, close to gaisano right in front of gaisano actually, affordable,5 mins away from the airport
easy access to transportation, close to gaisano right in front of gaisano actually, affordable,5 mins away from the airport
Recenzirano 22 srpnja 2014

Nicholas C. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Very convenient and affordable
Easy checkin/out. Responsive staff. Close to airport
We stayed for one night and very satisfied for the price. The hotel is eco-friendly and has solar water heaters. It takes a bit of time for the hot water to come through to the shower so be patient.
Recenzirano 20 srpnja 2014