2015
Fantastično 8,5
na temelju 6130 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 6130recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Uslužnost osoblja: 8,6
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Ronaldo od Filipini
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
good location.
Perfect location as it just across Ayala Center. Room is okay nothing spectacular. Breakfast is passable.
Recenzirano 04 travnja 2016

Winfred od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
Nice size clean room with heated swimming pool by Ayala Mall
Nice size rooms with wifi, cable tv, and good air conditioning across from Ayala Mall. One of the few hotels with heated swimming pool.
Recenzirano 04 travnja 2016

Gary od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
Pool is too small for the hotel
Great location.............If your booking this hotel to have a swim or lay around the pool.................its impossible to get a chair or lounger and the pool is packed a lot of the time........for a hotel with 400+ rooms the pool is far to small
Recenzirano 03 travnja 2016

Tijmen od Nizozemska
Solo putnik
Premier deluxe dvokrevetna soba s bračnim krevetom ili s 2 odvojena kreveta
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
not very impresssed.
very small rooms for the money
Recenzirano 03 travnja 2016

Tonya od Sjedinjene Američke Države
Par
Deluxe
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Great Location
We stayed for two nights for the opportunity to rest and relax before moving on to our next travel destination. The dinner and breakfast buffets were delicious. We enjoyed lounging at the pool which was clean and refreshing. The staff was friendly and efficient. Convenient to the mall and bank. Would recommend it for travelers that want value and good service.
Recenzirano 02 travnja 2016

chris od Australija
Par
Deluxe
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Stayed here before enjoyed it, this time the breakfast was lacking..
Was given a adjoining room which didn't ask for,other occupants noisy
Recenzirano 02 travnja 2016

Kok od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Room not so clean
Air condition is leaking
Recenzirano 02 travnja 2016

Margaret od Sjedinjene Američke Države
Grupa
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste 6 noći u veljača, 2016
Stay at Quest
I was traveling with a few classmates for a grad school internship. Quest is an excellent hotel and the staff/facilities far exceeded our expectations! Its location can't be beat - central and central accessible!
Recenzirano 02 travnja 2016

Richard od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Quest hotel is very nice. My children love it.
They should add more playground which children can play.
Recenzirano 31 ožujka 2016

Dan od Kanada
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
Great Location / Clean Hotel
Worth if you can find a discount or promo for this hotel as I did.
Recenzirano 30 ožujka 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: