Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 3285recenzija
  • Čistoća: 9,2
  • Objekti 8,7
  • Lokacija 8,9
  • Udobnost/standard sobe: 9,0
  • Usluga 9,1
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 8,4
Sortirano prema
Provjerene recenzije

sandra od Filipini
Par
Superior soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Always my choice
Always my go to hotel in Cebu. Pleasant staff, good rates, and location is convenient to places I go. Buffet breakfast could use a little change (been the same ever since :-*) not that it's bad, it just needs something new. Valet service could also use a little speeding up😊 Always the Rad for me though 😊😊
Recenzirano 06 rujna 2016

Johannes od Švicarska
Poslovni putnik
Superior soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Outstanding hotel
First stay at Radisson. Nice clean rooms, first class service. Very friendly staff. Very good breakfast buffet.
Recenzirano 03 rujna 2016

Caryl od Australija
Obitelj sa malom djecom
Business soba
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
I have a wonderful stayed
Close to the shopping centre, staff pleasantly accomodating
Recenzirano 02 rujna 2016

Torben od Njemačka
Poslovni putnik
Business Klasična Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Enjoyed the stay
Enjoyed the stay but the staff had a black-out.
Recenzirano 01 rujna 2016

OSCAR od Španjolska
Poslovni putnik
Superior soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
best option in Cebu
great location and good service
Recenzirano 23 kolovoza 2016

thomas od Švedska
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2016
very good hotel
This is the best hotel a have been at in philippines. A did stay 5 nights in business class at 21 floor. Every thing is very good .
Recenzirano 22 kolovoza 2016

tricia od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Superior soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
quiet location, clean rooms
elegant lobby, clean rooms but the hallway to the room smells old and stuffy. maybe the carpet? hotel is just beside sm. very convenient if you want something to eat or go shopping.
Recenzirano 22 kolovoza 2016

ANTONIETA od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa starijom djecom
Superior soba
Boravili ste 8 noći u kolovoz, 2016
Great hotel with a service you would expect from a 5 star hotel. Employees very helpful, polite, courteous and professional. Hotel location was good and food was superb.
Recenzirano 15 kolovoza 2016

Licerio od Filipini
Poslovni putnik
Superior soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Excellent!
Best hotel in Cebu.
Recenzirano 11 kolovoza 2016

Eirikur od Island
Par
Business Klasična Soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Nice
Very nice
Recenzirano 04 kolovoza 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: