Fantastično 8,7
na temelju 1382 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1382recenzija
  • Čistoća: 9,1
  • Objekti 9,1
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 9,1
  • Uslužnost osoblja: 8,9
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 8,4
Sortirano prema

Gay od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Soba Deluxe s pogledom na more
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
family friendly resort
room, facilities, beach
our stay was very good. staff were all courteous and nice. food was good, facilities were also good. we loved the beach. it was clean and well maintained.
Recenzirano 10 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michael od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Soba Deluxe s pogledom na more
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2015
Mactan Resort and Spa
Efficient and friendly staff, excellent choice of dining and cleanliness of all areas
My stay at the resort was fine, except for the problem on check in. The hotel had no record of my booking with Agoda and they were fully booked. I am awaiting the results of Agoda's investigation into this matter. I would not recommend the hotel for a solo traveller. It was definitely family orientated and appeared to be a first choice for newly weds and young couples. This is not a criticism of the hotel, rather more research on my part would have changed my choice. The resort was kept immaculately and everything that a family or a couple could wish for - but not a solo travelller.
Recenzirano 06 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bernard od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Best stay ever!!!
Ammenities, Service , Food
Best stay ever. Right from the greeting to us leaving. Amazing place and well worth every penny.
Recenzirano 04 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Brandon od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u travanj, 2015
Great food and snorkeling
I enjoyed the fact that snorkeling was so amazing right off the beach. Dining at any resto will be a wonderful experience. The hotel is quiet at night making every night relaxing.
The hotel is great for families but I was alone and I had an excellent time. The food was amazing. My fave is the Cowrie Cove and try any fresh fish on the menu. The hotel staff are very friendly and attend to any need no matter if by pool or on beach. The Shang still has the best service no matter where they are located.
Recenzirano 04 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

EMMA od Filipini
Parovi
Soba Deluxe s pogledom na more
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2015
Relaxing place to be...
Relaxing, Beautiful place, Friendly staff
As always, we truly enjoyed our stay and short vacation in Shangri-La.
Recenzirano 26 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jennyfer od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
shangri-la two thumbs up! Five stars!!!
The amenities, food and staff!
The three best things about shangri-la are first the value of your money is worth it! This hotel is very costly but the hotel, the room, the amenities the staff are excellent!!!!!! Second the food is very delicious! Tried tea of spring and its very delicious!!!!!i love their food! Third, the room is very spacious and cozy!!! The staff are very friendly and accomodating. They gave us free extra bed because we have a child that will use it. Though we requested for a pool view but it wasn't granted. But its okay. The swimming pools were very nice and kid friendly. There were lifeguards everywhere. Very very safe.
Recenzirano 23 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Joselito od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u travanj, 2015
Excellent hotel and resort
Excellent facility. Fantastic food. Great variety of activities for everyone.
Overall a memorable experience. My parents and my children had a grand time. Would definitely come back. I highly recommend!
Recenzirano 18 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Steven od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe soba
Boravili ste 5 noći u travanj, 2015
Awesome Place!
Great people!
Just great!
Recenzirano 16 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

natalie od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe soba
Boravili ste 6 noći u travanj, 2015
Great family holiday
Service setting facilities
Such a great family holiday .. Ticks most boxes for a relaxing break!
Recenzirano 14 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rosalinda od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u travanj, 2015
relaxing stay
staff were friendly, comfortable stay, lots to do
Recenzirano 12 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: