Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 149recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 7,3
  • Lokacija 7,7
  • Udobnost/standard sobe: 7,4
  • Uslužnost osoblja: 7,2
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 5,5
Sortirano prema

Kristoffer od Filipini
Parovi
Superior soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Satisfactory
Comfort room is not so good
Recenzirano 08 ožujka 2016

ki od Južna Koreja
Solo putnici
Superior soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
For solo traveler
location
Recenzirano 07 ožujka 2016

Ivo od Italija
Poslovni putnici
Superior soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
It was fine with me
No problems whatsoever. The hotel was clean, internet working well, good breakfast, very helpful staff and with a lot of restaurants and coffee shops within walking distance.
Recenzirano 19 veljače 2016

Reginald od Filipini
Parovi
Superior soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Survey
Good food and fast wifi.
Recenzirano 17 veljače 2016

Maria od Filipini
Poslovni putnici
Superior soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Pleasant stay
Cleanliness,value for money, good location
Recenzirano 16 veljače 2016

Leah od Filipini
Poslovni putnici
Superior soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Training Days
The stay was worth the pay. While the hotel location and staff were commendable, the restaurant was a disappointment. I waited 2 hrs for my breakfast to be served.
Recenzirano 07 veljače 2016

Philip od Njemačka
Solo putnici
Superior soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
decent budget option
location, fair price
The place is nothing special but if you secure a room for 20 USD it's a decent budget option. The aircon was a bit weak, the bed is ok, the room was clean so fair enough. The walk in rate of about 40 to 50 USD is very much overpriced.
Recenzirano 07 veljače 2016

Bart od Belgija
Parovi
Superior soba
Boravili ste 6 noći u siječanj, 2016
Stay in cebu maxwell hotel
Friendly staff, lift in hotel, big hotel
It was our first travel to cebu so we did not now where to go exactly. We looked for a nice hotel that was inexpensive and found the maxwell. The hotel was ok. Not great. If you dont need to be in Cebu i would recomend to stay outside the city. I booked the hotel for 5 days and left there after two days.... . There's just nothing to do. Ist quit far from the airport due the heavy trafic. For bussines that need to be there, i guess there would be better options.
Recenzirano 12 siječnja 2016

KIRSTEN od Filipini
Parovi
Superior soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Great location
Location, comfort, hot shower
It went extremely well
Recenzirano 31 prosinca 2015

Stefan od Filipini
Parovi
Superior soba
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2015
A ok
Location, peaceful, accomodating
Good!
Recenzirano 29 prosinca 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: