2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 3290 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3290recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Usluga 7,8
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Gim od Singapur
Grupa
Superior soba
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2015
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Clean, allowed me to extend check out
Fantastic
Recenzirano 08 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

kyusik od Južna Koreja
Solo putnik
Superior soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
It was really convinient from airport
Close from the airport , casino, 5stars sevices
Very clean and nice sevice staffs and many thing to do
Recenzirano 06 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

janelle od Filipini
Solo putnik
Superior soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
waterfront airport hotel
food quality, hotel cleanliness, room size
this hotel is awesome. centrally located; staff are accommodating; having a casino there is an added bonus
Recenzirano 05 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

janelle od Filipini
Solo putnik
Superior soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
stay at the waterfront airport hotel
location, staff performance, room comfort
excellent hotel. will definitely book again...
Recenzirano 05 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

steve od Australija
Par
Deluxe apartman
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2015
Cebu - opposie airport
loaction to airport, pirce and security
Overall good -however, needed the linen changed before we could use it had stains on the sheet. This was done quickly late evening - but should not have happened. Toilet seat wss faulty
Recenzirano 05 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Atmasunu od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Superior soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Nice hotel
Close to airport, clean
but the building looks old.
Recenzirano 04 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

VALDEMAR od Njemačka
Par
Superior soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
good hotel to choose if you have a flight to catch
location relative to airport, rooms,
pleasant
Recenzirano 03 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Luzelle od Norveška
Obitelj sa malom djecom
Superior soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Preferable near airport hotel
Location, service and room
Loved it. It was a rushed decision to book a room here. But not regretting it. We just needed a hotel near the airport becaused we were flying the next day. It was expensived but it was a very nice stay. The food was not included so I paid for our breakfast. Only 1700 for 2 adults and 2 kids (2&6). Buffet style breakfast.
Recenzirano 31 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Phillip od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Superior soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2015
The Waterfront airport hotel is my favorite
The room was very clean and nicely appointed. The restaurant staff was very courteous And the food was good and plentiful .
I have stayed at many hotels in Cebu and before this stay I would say the Henry hotel is the best but now the waterfront airport hotel is my new favorite in Cebu. It is a little far from malls but everything else was great. I will be back .
Recenzirano 31 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bernardina od Filipini
Grupa
Superior soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
It's a great place to start your Cebu trip.
I so love the food. The staff are very accomodating and friendly. I also love their pool area and gym.
I had an awesome stay. Perfection!
Recenzirano 29 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: