Povratak na info o hotelu

2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 3245 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3245recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,7
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac: 7,5
  • Hrana/objedi: 7,4

ethel O. od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Stayed for few hrs. while waiting for flight..
Excellent customer service
Recenzirano 18 kolovoza 2016

ma J. od Filipini
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
A
A
Recenzirano 17 kolovoza 2016

katie M. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
So close to the airport, fantastic staff!
We arrived in the evening and left early the following morning but booked this hotel due to location and because of the casino. We had dinner in the buffet restaurant "Uno", there was a wide variety of food both buffet style and cooked to order and staff were extremely attentive offering different dishes and generally being chatty. Cyrill was particularly friendly and polite. The casino was a bit of a let down - it lacked atmosphere for a casino but they did have a band on who were ok and helpful staff. I would stay here again but would prefer to stay at the sister hotel in the city to see if their casino is more to expectation.
Recenzirano 16 kolovoza 2016

Vicente J. od Filipini
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great hotel and location
The room is cleAn and the toilet bath is huge. I love coming back here
Recenzirano 16 kolovoza 2016

Mijin L. od Južna Koreja
Parovi
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
It was so great!!!
actually I couldn't expect how big this hotel is. but it was huge. the room quality was great. the location of the hotel was good. and the staffs in the hotel was very nice and kind. if I go to Mactan in the future, I will stay here again!!!
Recenzirano 16 kolovoza 2016

Robert N. od Australija
Parovi
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Top stuff
I do not normally stay 5 stars. To me, it is a waste but we had and early flight and this hotel is adjacent to the airport. I can't fault it. If 5 star is what you want then here it is.
Recenzirano 15 kolovoza 2016

Carolina G. od Španjolska
Grupe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good hotel near the airport
X
Recenzirano 15 kolovoza 2016

Barry L. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 12 noći u kolovoz, 2016
excellent hotel first class in all departments
Staff excellent as was security,food mediocre and very expensive better to eat out when u can it's half the price , Poor service pool side for food and drinks having to wait up to 40 minutes for a food and drink to be delivered from hotels restaurants ,no child's menu available adult portions only this needs to be adressed to make this a child friendly hotel which it clearly isn't charging adult prices for food for kids..if your a couple or single traveller this hotel is for you,we looked at all the competitors hotels and water front was by far the the best excellent location no noise from aircraft , very pricey if you use hotels restaurants better value out side by 60% including drinks , stay away from mini bar it's mega pricey and a shock when u see the bill on check out.other than that will return in December being more prepared not to eat at the hotel ..pool excellent service poor pool side...
Recenzirano 15 kolovoza 2016

Kyeongjoo P. od Južna Koreja
Parovi
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
the worst room and service
terrible.... could hear the noise from the next room and smell bad
Recenzirano 14 kolovoza 2016

Jose C. od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
I like the place
The food is good
Recenzirano 13 kolovoza 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: