2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 3283 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3287recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

Garvan od Irska
Solo putnik
Deluxe apartman
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Nice location and good value
Good value for what I paid for room. Clean and large room on high floor. Nice breakfast and 1 minute walk to airport so couldn't be easier
Recenzirano 13 rujna 2016

Clark od Filipini
Par
Superior soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Ok
Ok
Recenzirano 13 rujna 2016

James od Sjedinjene Američke Države
Par
Deluxe apartman
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Nice place
Very nice hotel but a little outdated in the casino and rooms.Needs more to do also on premises for people that do not gamble.Reserved a Deluxe Suite but upgraded to the Executive Suite and it was very nice but as stated needs a little touching up
Recenzirano 12 rujna 2016

JIMIN od Južna Koreja
Solo putnik
Superior soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
just in front of the airport
for early flight
Recenzirano 11 rujna 2016

Martin od Australija
Par
Superior soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Old world charm
Great location,excellent service and food quality. Hard to beat
Recenzirano 11 rujna 2016

Virginia od Australija
Solo putnik
Superior soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Satisfied Customer
Great place to stay when traveling
Recenzirano 08 rujna 2016

Thomas od Sjedinjene Američke Države
Par
Superior soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Close Clean Courteous!
Perfect for what we needed!
Recenzirano 07 rujna 2016

Joe od Sjedinjene Američke Države
Par
Superior soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Convenient & Cozy by the Cebu Airport
This is the most convenient location to stay at, being across the street from the airport. The third floor room was nice and cozy and has a really comfortable bed with a nice flatscreen Samsung tv. The wife and I enjoyed our late dinner that was delivered by room service. We ordered the beef steak Tagalog and pasta carbonara which were both outstanding. After a good nights sleep we ventured downstairs in the morning to eat breakfast in the cafe which was pretty good. The cafe had fresh fruit, delicious pastries, a person to cook you an omelette, pork tapa, bacon, noodles, rice and everything was delicious. Before we departed for breakfast the housekeeping even checked on us to make sure everything was fine. Overall we had a pleasent experience and will stay here again the next time we visit Cebu.
Recenzirano 06 rujna 2016

Kyebeom od Južna Koreja
Obitelj sa malom djecom
Superior soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Good service and location~
Thank you.
Recenzirano 06 rujna 2016

Jessie od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Executive apartman
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Worth it!
Biggest bang for your buck! Clean. Facilities can use an update, but less than 100 yards to the airport and no cab needed! :)
Recenzirano 03 rujna 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: