Vrlo dobro 8,0
na temelju 3272 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3272recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,6
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,0
  • Uslužnost osoblja: 8,0
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 8,0
Sortirano prema

Hock od Singapur
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Have better choices
No queen size bed avail. Ended with 2 x single (exactly single and not super single). Shower head is a fixture. No spray hose. Toilet small and cramp. No side door to enter or exit from town and have to walk all the way up.
Recenzirano 31 srpnja 2016

Eugene od Singapur
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
3 night conference stay
The housekeeping did not respond to my help asking for electrical adaptor. Otherwise, the service is okay.
Recenzirano 30 srpnja 2016

JESSIE od Filipini
Par
Ambassador Apartman
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Excellent
Truly a five star hotel it will endorse it to my friends go book at water front...thanks waterfront I had a great experienced...,
Recenzirano 30 srpnja 2016

JESSIE od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Grand hotel excellent pleasant to stay.
Location is near to the mall,love the buffet breakfast a wide range of selection definitely will go back.
Recenzirano 30 srpnja 2016

Zenaida od Sjedinjene Američke Države
Par
Deluxe soba
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Nice
Beautiful hotel, will come and stay again. Casino part is awful, saw bugs crawling in the slot machine. Cashiers short changed me and my husband when cashing tickets, they should be mindful that if we want to give them tip, we will give them but taking it upon themselves by short changing customers with even with the smallest change. They should give the whole face value of the ticket, there were several instances that I have to ask them for the rest of my money, otherwise the hotel is beautiful and the staffs are great.
Recenzirano 30 srpnja 2016

Soomin od Južna Koreja
Solo putnik
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
very good
good good :))))
Recenzirano 28 srpnja 2016

Suzanne od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Hotel Needs an Upgrade
A hotel with a lovely facade but with few Downsides: 1. Power outlet sockets are outdated. Bring your own adapter if you want to charge your mobile devices with a 3 way plug 2. Breakfast was not great. It was only an OK breakfast 3. Bathroom wasn't really that clean
Recenzirano 27 srpnja 2016

TAKASHI od Japan
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Need to more care whole trouble
I was waited for check in over than 30 min due to check in system down. Location, facilities is OK. Cost paformance is quite ok
Recenzirano 27 srpnja 2016

Nenita od Švicarska
Solo putnik
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
7
The hotel lobby was smilly, need a new carpet
Recenzirano 26 srpnja 2016

Stephen od Australija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Tourist
Everything was great
Recenzirano 24 srpnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: