Dobro 7,3
na temelju 291 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 291recenzija
  • Čistoća: 7,1
  • Objekti 6,3
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 7,6
  • Usluga 7,3
  • Vrijednost za novac 6,7
  • Hrana/objedi: 7,1
Sortirano prema

marife od Filipini
Parovi
Deluxe
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Clean hotel with casino and at the city center
Staff are accomodating , the lobby needs an upgrade but the cleanliness iis ok
Recenzirano 19 kolovoza 2016

DONALD od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
AN ICON IN DAVAO
APO VIEW HOTEL IS AN OLD HOTEL, BUT IT STILL AN ICON IN DAVAO AND A LANDMARK WITH THE TRADITIONAL DAVAO SPIRIT. THE ROOMS AND FACILITY ARE CLEAN, WITHIN INTERNATIONAL STANDARD. THE STAFF ARE FRIENDLY AND CAN COMMUNICATE WELL IN FOREIGN LANGUAGE.
Recenzirano 11 kolovoza 2016

Jose od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good
Nice
Recenzirano 22 srpnja 2016

gerald od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Bad experience
Free breakfast buffet but only for two person. And they charged us 500php for excess person. Breakfast Food doesnt taste good.
Recenzirano 18 srpnja 2016

Janalle od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Very nice hotel
location is ok
Recenzirano 08 srpnja 2016

jojo od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Not fair
I booked thru agoda jun 29 to jul 2 for a total rate of P11400. After a few days, I booked my office mate with the same date and accomodation for a total of P9218.61 only. During check in we was inform that existing hotel rate at P2500 per day. Giving me headache how to justify our different rates.
Recenzirano 08 srpnja 2016

javier od Filipini
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Site seen it
By far one of the best experience I have so far, I had stay in other Hotel like Marco Polo, but this hotel is the best in price supper clean, the staff were very friendly and helpful in all.. the the breakfast blow my mind the variety of to choose from it. I rate this hotel a most to stay to experience all Davao have to show without blowing up the wallet...
Recenzirano 04 srpnja 2016

Emilie od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Rooms smells moldy
I was very disappointed...i booked 3 rooms in one night.as soon as they opened the rooms smells comes out. Moldy smell. Yack....
Recenzirano 07 lipnja 2016

Marie od Filipini
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Good location
A bit expensive
Recenzirano 06 lipnja 2016

Joan od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Good
Good
Recenzirano 06 lipnja 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: