Povratak na info o hotelu

Vrlo dobro 7,8
na temelju 393 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 393recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,8
  • Objekti 6,7
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac: 7,6
  • Hrana/objedi: 7,0

maria R. od Filipini
Poslovni putnici
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
June 6-9, 2016 stay
Facility was clean. Even if i didn't switch on the sign to clean the room the always clean the room. However they just need to improve the food served for breakfast. Taste is somewhat bland
Recenzirano 10 lipnja 2016

LETICIA N. od Australija
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
NICE.
NICE.
Recenzirano 08 lipnja 2016

Maria L. od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
One night stay
I Always liked to stay here at Casa Letecia. But this time, I got disappointed. No hot water. But staff were very nice. Breakfast was okay. I liked the newly renovated dining, very clean.
Recenzirano 06 lipnja 2016

javid G. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
it was ok
I didn't end up going to Davao so I gave a average review for being charged even if I was going to cancel the hotel was going to charge me and then still rent my room out and charge another customer so I kept the booking and let them charge me also prevented them from making double the money on same room :)
Recenzirano 04 lipnja 2016

Mark D. od Filipini
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Perfect location
I decided to stay here for the location and the room. Overall great stay. Big improvement has to be done with wifi though..
Recenzirano 30 svibnja 2016

maria R. od Filipini
Poslovni putnici
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
My room was upgraded
I called the hotel the moment i rached the airport to confirm if the room i booked is available. The receptionist said it is and so i went straight to the hotel to leave my bags. Unfortunately, i was informed that my room wasnt ready yet in fact no room available yet and was told i have to wait til 2pm to check in. I tild the receptionist what the woman on the phone told me and she heard how inconvenienced i was. So they upgraded my roo to executive.
Recenzirano 06 svibnja 2016

Tephanie T. od Filipini
Grupe
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Lakwatsa Group
The Hotel is located just in front of People's Park. Easy to get a ride.
Recenzirano 22 travnja 2016

Robert D. od Novi Zeland
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 5 noći u veljača, 2016
Good location, average room
The hotel is located in the middle of Davao so close to the malls. Taxis are always passing by the front of the hotel and there are good bbq restaurants nearby. Penongs is worth a visit for
Our stay was overall good. Rooms were tidy. The shower was not too hot though. The staff were all very friendly throughout our stay.
Recenzirano 21 veljače 2016

Jeremy S. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Boravili ste 7 noći u veljača, 2016
Excellent stay
Big room, friendly and helpful staff. Stayed for a week and we're very pleased with the whole setup of the hotel. Arriving later for breakfast, the buffet can be a bit sparse at it doesn't get refilled.
Recenzirano 13 veljače 2016

Douglas C. od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Wonderful
Small, cozy, personal.
Great staff, great room.
Recenzirano 22 prosinca 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: