Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 74recenzija
  • Čistoća: 7,0
  • Objekti 5,8
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,3
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 7,2
  • Hrana/objedi: 5,9
Sortirano prema

Nelson od Filipini
Solo putnici
Deluxe double ili twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
A budget-conscious stay hotel
Location, room comfort and cleanliness
My sponsor has confirmed his stay as desctibed with the only exception of food which accordingly is not readily available and absence of front desk from before midnight.
Recenzirano 22 kolovoza 2015

Ans od Belgija
Grupe
Pridružene Sobe
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2015
Good value hotel
location, price, convenience
Recenzirano 11 kolovoza 2015

Geraldine od Filipini
Solo putnici
Deluxe double ili twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Ecoland Suites
location, room rates and safety
Recenzirano 11 kolovoza 2015

Jessie od Filipini
Parovi
Deluxe double ili twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
not so so so good
location, staff service and value of money
The place is clean but it is quite noisy because it is a long the road our room that time im not so sure if there is a way it can minimize the noise coming from the road. Their rooms also is quite small which we upgrade into family room.
Recenzirano 19 lipnja 2015

Femia od Filipini
Poslovni putnici
Regular Apartman
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
The best
nice, clean and comfortable
nice, clean and comfortable
Recenzirano 01 svibnja 2015

Franz od Kanada
Parovi
Deluxe double ili twin
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
small room, across from SM Mall
cheap, clean, near large mall
wifi was almost non-existent. The room was very small - I often banged my knee going from bed to bathroom. The aircon did not work properly, even when it was on all day I was still sweating in the room. I complained, they immediately sent someone to fix it but there was no change. The hotel is far from the city centre and the airport. There were no rests nearby except the ones in a large mall across the street.
Recenzirano 20 travnja 2015

Femia od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe double ili twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Nice
Nice
Nice
Recenzirano 11 travnja 2015

Femia od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe double ili twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Nice
Nice cleand and comfortable
nice
Recenzirano 23 ožujka 2015

Juraya od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe double ili twin
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Dirty/smelly toilet /bath. Bed linens with stains.
Location next SM store. Staff are nice.
First night uncomfortable due to feeling of dirt. Second night comfy after cleaning the room and toilet smell reduced.
Recenzirano 22 siječnja 2015

Katherine od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe double ili twin
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
budget hotel
location, budget hotel, cleanliness
the room is small as expected but worth the price. breakfast was ala carte so u dont have that much choice.
Recenzirano 17 siječnja 2015


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: