Dobro 7,1
na temelju 77 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 77recenzija
  • Čistoća: 7,2
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 7,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,3
  • Usluga 6,9
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

fabrizio od Australija
Grupa
Jednokrevetna soba
Boravili ste 2 noći u studeni, 2014
las casitas
nice staff ,clean ,good costumer service,
Staff very friendly clean rooms service very fast
Recenzirano 08 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ABDULRAHMAN od Saudijska Arabija
Grupa
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
Too small and tiring stairs
clean, friendly staff, value for money
Room is too mall and with agoda they will put you in high floor which is tiring because of stairs. Location was ok because near usep gym.
Recenzirano 11 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Purushottam od Indija
Par
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2014
Centrally located
central location, closer to shopping malls and quiet surrounding
Overall I like the hotel. Only issue is with the lamps in the room which are usually less than 10 watts which is not enough for comfortable stay. I requested to change it and it was changed but still it could not meet my expectations.
Recenzirano 03 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

William od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
had a nice stay
center of town, comfortable, convenient
Had a nice stay. Would definitely stay there again next time
Recenzirano 26 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Roberto od Filipini
Poslovni putnik
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u listopad, 2013
reasonable hotel located at city center.
centrally located. value for money. comforatable room and decent bathrooms
Stay was comfortable with decent room and bathroom. Staff was very helpful and attentive. Wifi and internet access however was not working for the rooms.
Recenzirano 02 studenog 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Diana od Malezija
Par
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u listopad, 2013
Looks good on the outside but not inside...
Nothing really except wifi...
I find that the staffs were not considerate to consider that both my in laws were old and instead of changing the room to a lower level, they left them to climb the steep stairs. The room was small and the place was not that condusive. The price was compartible to a hotel that had lift.
Recenzirano 01 studenog 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Maricel od Filipini
Solo putnik
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u veljača, 2013
Good place to sleep over from Airport
Clean, Close to Airport and Good staff
We booked this hotel for our family to sleep over before flying from Davao Airport, they had a good stay.
Recenzirano 22 listopada 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chul od Južna Koreja
Par
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 8 noći u listopad, 2013
Well located in city center
location, cleanness, good staff performance
This was my 2nd time to stay at this hotel. We came back to this hotel after we enjoyed our 1st stay. However, we were put into the bad room where sun comes in easily in 3rd floor and noisy due to the location in front of main road, but we were able to move to another room which quite and enjoyable. They didn't provide soap and shampoo at 1st night, but were given the following days. They cleaned our room everyday, which we like it.
Recenzirano 19 listopada 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

I od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa starijom djecom
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
Okay to stay if you're tight in a tight budget.
There are none
No wifi so I have o go to the lobby at night night time to call United States because of time difference and I was eaten by Mosquitos.
Recenzirano 21 rujna 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Katherine od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2013
Clean, comfortable rooms
Friendly staff, good food, central location
Very nice and clean surroundings. Good value for money, but incurred additional cost since breakfast was not included in the room rate. Also, we were charged additional fees for late checkout. It was unfortunate that there was ongoing road construction during our stay, which meant that it was very noisy during the daytime. The construction work also closed off the road leading to the hotel for most of the day. But the staff were very friendly and accommodating, and we look forward to staying there again.
Recenzirano 26 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: