2015
Fantastično 8,4
na temelju 2086 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2086recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 8,2
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,6
  • Usluga 8,5
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 8,2
Sortirano prema

CHRISTOPHER od Filipini
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
good staycation, best breakfast buffet
during our stay, it was obvious that the room was cleaned hastily. there are still some dirt on the carpeted floor. bad smell from some sort of hair chemicals are coming in to our room from the outside or another room. toilet facilities may need some repair. bathtub does not function well. but buffet breakfast was the best.
Recenzirano 12 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lindsey od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Deluxe
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Nice Room. Lovely Breakfast..
The room was a good size, comfortable and well air conditioned. The buffet was very good but needs to be a bit more westernised. Its a pity there was no nearby restaurants. Overall I was very pleased though. 9/10
Recenzirano 11 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ryan od Filipini
Solo putnici
Premier
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Nice
nice
Recenzirano 11 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ryan od Filipini
Solo putnici
Premier
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Nice
everything is nice but i think staffs should be smiling more.. i notice them looks very serious and big smile will do to make the hotel more fabulous..
Recenzirano 11 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

mellyfe od Filipini
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
VERY SATISFIED GOOD PLACE AND FRIENDLY STAFF
Recenzirano 11 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Stephen od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Hope to be back soon
At the center of the city. Great staff. From airport pick up to check in to breakfast to airport drop off you have nothing to worry about.
Recenzirano 10 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Marife od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Beautiful
I like the place and the room, nice staff and food.
Recenzirano 06 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Marc od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Satisfying!
One of the best hotels in Davao
Recenzirano 03 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ernie od Filipini
Parovi
Deluxe Room with Buffet Breakfast and Round Trip Airport Transfers
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
A repeater
Staff are above average. Rooms and AC need upgrading, we called for ac technician twice for the repair. Some bathrooms tiles are loose. I had been at this hotel a dozen times and I wish they would consider few updating.
Recenzirano 30 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

John od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Good location and facilities
Breakfast and dinner buffet needs a bit more food selection,
Recenzirano 30 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: