Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 682recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 6,1
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Uslužnost osoblja: 7,6
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 5,8
Sortirano prema

Christensene od Filipini
Solo putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Comfortable for a solo traveler in transit
Getting a cab may be challenging on some occasions, but there are jeepneys, pedicabs and trikes to take you to nearby places. Near GMall where you can ride UV Express outside Davao City such as Mati.
Recenzirano 29 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chloe od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe twin
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Good Location & Service
Great location, friendly service
Recenzirano 20 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ABDULCAMID od Filipini
Poslovni putnici
Standard twin
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
business
accommodating staff
Recenzirano 05 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Phillip od Filipini
Poslovni putnici
Standard twin
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
north zen
in the center of town. Booked this as an emergency alternative since we were disappointed with the resort we were booked in. The place is clean, the staff is friendly and it is definitely value for money. We booked for 2 nights and were satisfied by the service and accommodations we got. Room Tip: book early, since its cheap rooms fill up fast
Recenzirano 31 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Phillip od Filipini
Poslovni putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
north Zen
in the center of town. Booked this as an emergency alternative since we were disappointed with the resort we were booked in. The place is clean, the staff is friendly and it is definitely value for money. We booked for 2 nights and were satisfied by the service and accommodations we got. Room Tip: book early, since its cheap rooms fill up fast
Recenzirano 31 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Phillip od Filipini
Poslovni putnici
Standard jednokrevetna
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
North Zen
in the center of town. Booked this as an emergency alternative since we were disappointed with the resort we were booked in. The place is clean, the staff is friendly and it is definitely value for money. We booked for 2 nights and were satisfied by the service and accommodations we got. Room Tip: book early, since its cheap rooms fill up fast
Recenzirano 31 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michael od Filipini
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Not bad.
You get what you pay for.
Recenzirano 27 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nemesio od Albanija
Parovi
Standard queen
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Convenience
Easy to get transport services
Recenzirano 25 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Maria od Filipini
Parovi
Standard twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
good location
overall our stay was good. shower head needs improvement and your tv cable connection needs also improvement
Recenzirano 07 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Cherry od Filipini
Poslovni putnici
Superior twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
poor customer service
went to the café to buy food; everything we wanted is not available.
Recenzirano 02 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: