Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1122recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 9,0
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Uslužnost osoblja: 8,5
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 7,9
Sortirano prema

LETICIA od Australija
Obitelji sa odraslom djecom
Mandaya Kuća
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Beautiful
Beautiful
Recenzirano 08 lipnja 2016

Lorlyn od Filipini
Parovi
Mandaya Kuća
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Truly a paradise...
hope they can have full meal inclusions or at least a Complimentary 1hr massage to make it super worth it. The service was superb were spoiled by staff....Though food was expensive, they have big servings enough for a group, hope they can have more food on the ala carte menu good for a single person or a couple like us.
Recenzirano 06 lipnja 2016

Jonel od Filipini
Solo putnici
Brdski Standard
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Awesome
Breathtaking views.
Recenzirano 08 svibnja 2016

Ruby od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Samal Kuća
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Must visit resort in davao
If you will go there, try also to visit their Malipano beach. It is located in a small island nearby, just 5 mins away via speed boat and the best thing is that the speed boat going there is free for guests.
Recenzirano 06 svibnja 2016

Pablo od Filipini
Parovi
Mandaya Kuća
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
dreamy
Mostly superlative feedback. As it is an old resort there are sections that need updating/repair but it's clear that management is acting on it - roof of one of the cottages is being replaced. Wonderful location. Great amenities. Generous food that is fresh and of good quality. There was a time the spa was also being repaired so they offered to have the massage in the room. It's the first time I actually fell asleep while being massaged which is a compliment. If you're staying in one of the far cottages, you'll need to call in for transport (electric cars). Sometimes during peak time slots you'll need to wait. Overall a pleasant and relaxing stay. Was an experience worth repeating.
Recenzirano 02 svibnja 2016

Jerry od Filipini
Parovi
Mandaya Kuća
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Gem of Samal
It was such a great experience of coming back to Peal Farm.
Recenzirano 01 svibnja 2016

lester od Filipini
Parovi
Brdski Standard
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Great stay
Great staff, we enjoy our stay. Customer service as it finest.
Recenzirano 01 svibnja 2016

May od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Apartman
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Pearl Farm Resort
Great beach and the food is good
Recenzirano 27 travnja 2016

Alvin od Filipini
Parovi
Brdski Standard
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Expensive thou
Very good
Recenzirano 20 travnja 2016

Arturo od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Hilltop Room
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Got engaged
Very good gateway place
Recenzirano 15 travnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: