Vrlo dobro 8,0
na temelju 57 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 57recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,2
  • Lokacija 7,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Uslužnost osoblja: 8,4
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,0
Sortirano prema

ELENA od Rusija
Poslovni putnici
Deluxe apartman
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
nice room
room, staff,
the room inside is quite big and clean. the location and outside interiour is ugly.
Recenzirano 15 svibnja 2015

Marita od Filipini
Poslovni putnici
Deluxe apartman
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
clean and comfortable, staff very helpful
beds were comfortable, the staff were friendly and helpful, and public transportation was easy to come by
Recenzirano 24 travnja 2015

Joseph od Filipini
Grupe
Executive Apartman (3 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Two thumbs up!
Clean, Accommodating personnel, Comfy bed
Recenzirano 17 ožujka 2015

TORU od Japan
Solo putnici
Executive apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
my stay
cleen and good place
Recenzirano 07 prosinca 2014

Abdulhamid od Saudijska Arabija
Poslovni putnici
Deluxe apartman
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
Good
NIL
Recenzirano 17 listopada 2014

DAVID od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelji sa malom djecom
Deluxe apartman
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
Good clean and modern rooms close to city and airp
Refurbished rooms very nice
Good staff well manered and helpful
Recenzirano 16 listopada 2014

Byungkon od Južna Koreja
Parovi
Deluxe apartman
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Room is good, but no other. .
Wide room, In City, Kind Staff
Not valued compare with Room rate
Recenzirano 08 kolovoza 2014

Thomas od Nizozemska
Parovi
Executive apartman
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
Nice looking rooms, but average hotel
Nearby malls, nice looking rooms
Stayed here for 2 nights with the family, using 3 rooms. The rooms look modern and are clean. 2 Rooms had problems with the water however, which was fixed during our stay. The staff is friendly, but too much focussed on rules rather than on me as a customer. They tried to charge me 900 PHP for a 3rd person I forgot to check in for my 3-person room, even though I paid for 3 persons for my room already. Service wise, other hotels in Davao we visited are generally better. Advantage of this hotel is that it offers 3-person bedrooms, which is not so common yet.
Recenzirano 02 ožujka 2014

GEORGIA od Filipini
Grupe
Executive Apartman (3 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2013
good service of the staff, clean
clean, accessible to any transport vehicle, new
Recenzirano 01 siječnja 2014

roger od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Deluxe apartman
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
Ok for the money
friendly staff, clean rooms good location
The stay was Ok newer design and pleasant rooms . We had a pugged sink and no hot water. The staff tried hard to correct the situation. Room was clean and nice, bed was comfortable. The breakfast was good.
Recenzirano 25 rujna 2013


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: